reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dziewczyny ja będę się cieszyć jak usłyszę serce i info że wszystko jest ok. Póki co muszę zostać tylko z przeczuciami (dobrymi) i pełna dyskrekcją (praca).
Trzymam mocno za Was kciuki, z całej siły! Za zdrowe, piękne ciąże. Całuje Was i będę zaglądać aby Wam kibicować
...........

Pamietam pierwsze usg jakby to bylo wczoraj trzymam kciuki!

reklama
Eeeh u mnie chyba cykl bez owulacyjny :( wiesiolka biorę a śluzu plodnego nie widu nie slychu :( A powinien być chociaż może jeszcze jutro się pojawi ale coś wątpię w to :( chyba ten pierwszy cykl będzie stracony

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Monia, jak się czujesz? [emoji11]

Mecenasowa, no jak się trafi bezowulacyjny cykl to i wiesiołek nie pomoże chyba. Tak czy siak, takie cykle się zdarzają [emoji17] ja miałam wcześniej chyba większość bezowulacyjnych [emoji29]

Ona - hihi no czasem instynkty i gorąca chwila biorą górę [emoji41] sama tak kiedyś miałam, wtedy truchlałam, bo nie chciałam być w ciąży, ale wtedy nie wiedziałam jeszcze, że w zasadzie to ja mam wbudowaną antykoncepcję [emoji17] fakt, nigdy nie wiadomo, co los przyniesie. Tak czy siak mm też jest przecież ok, nie ma co dać się terroryzować [emoji11]

Pegas, wiadomo, trzeba podchodzić do tego na tym wczesnym etapie z chłodną głową, trzymam kciuki za fasolkę! [emoji110]

Na 15 idę do gina sprawdzić, czy pęcherzyki pękły po pregnylu... Zobaczymy, czy była szansa coś nabroić [emoji4] aczkolwiek nic, o czym czytałam w necie, po pregnylu mnie nie dopadło póki co, więc może nie podziałał [emoji44]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado moze tak to przezywam bo juz to przezylam 2 razy widzac jakke profity 'mi' i moim dzieciom to przynioslo eh co innego kiedy los sam decyduje ..byloby mi łatwiej o stokroć no ale fajnie ze w ogóle mi i M sie odmienilo a z reszta powalczymy

i Colorado...organizm organizmowi nie rownyy takze nie stresuj sie

Mecenasowa ja jeszczs nie wprawiona w to sprawdzanie ale mam nadzieje ze sie myslisz

Cześć dziewczyny, regularnie podczytuję co u Was, sama nie mam głowy by pisać. Za dużo się dzieje, ciągle pod górkę.
Pegas gratuluję i trzymam kciuki by wszystko było w jak najlepszym porządku. Zdrówka <3

Ona - idealnie byłoby, gdyby wszystko szło zawsze po naszej myśli... No ale tak się niestety nie da, trzeba brać to, co jest [emoji4]

Fakt, wszyscy są różni...

Siedzę w poczekalni teraz i same ciężarne [emoji44]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry