reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Sama już nie wiem czy to objawy @ czy ciazy :) za duzo o tym mysle... a na test za wszesnie. Dzisiaj podbrzusze nie boli, ale za to wypryski na twarzy wyskoczyły, humor mega zly... ah niech juz bedzie ten czwartek o wszystko sie wyjasni ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji4]
Ja też urlop od soboty, odliczam dni. Ten cykl spisałam na straty ale może następny... muszę kupić zapas testów ovu bo już nie wiem kiedy mam. Będzie ciężko bo jedziemy do mojej mamy ale kto wie...
Daga, bądź dobrej myśli na pewno się uda [emoji16]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,
U nas słonecznie i ciepło. Tak mi się rano wstawać do pracy nie chciało po wolnym ale co zrobić.
Złożyłam wniosek o wczasy pod gruszą na wyjazd sierpniowy.

Ja jeszcze nie miałam owulachi w tym cyklu. Śluz plodny nic odczucia nic, temperatura niska (chociaż miałam 4 dni luki w mierzeniu) a dziś 19 dc.

Mamy zamiar auto zmienić i teraz mamy zgryz czy od razu 7 odobowe kupic czy 5. A jak dziecka jednak nie bedzie to po co duże auto a z drugiej strony kupic suwa mniejszego a tu powiekszy się rodzina. Mąż twierdzi, że auto zawsze można zmienić i kupimy mniejsze a ja twierdzę, że praktycznej wieksze....

...przyznam się Wam szczerze, że mam teraz chwilę słabości i nie wiem czy wogole jest sens myśleć o przyszłości, kolejnym dziecku. Oglądałam wczoraj wozki głębokie i tak jakoś sama nie wiem dziawnie zrobiło . Chciałabym nie chcieć dziecka. Zazdroszczę tym kobietom, które już nie noszą tego pragnienia w sobie, są zdecydowane. Czasami myślę, że po co mi to znowu? Pieluchy, ulewania, wstawania w nocy, ryki, zabkowania. To jest silniejsze. Może kotka sobie sprawie jako substytut dziecka i mi ulży nanchwile. To jest chore.

Przepraszam za wywód ale musiałam...

Mamunia u mnie podobnie. Chcialabym juz czuc sie spelniona i wrecz bac sie ze znowu zajde w ciaze, zaczac brac tabletki i miec wszystko w nosie, odchowac swoje dzieci i cieszyc sie wzglednym spokojem (bo przy moim niepelnosprawnym synku i tak do konca zycia rece pelne roboty) ale nie potrafie. Nadal sie czuje nie spelniona, chcialabym wogole miec 4 dzieci a najlepiej jakbym miala od razu blizniaki i juz nie musiala sie martwic kolejnym zachodzeniem w ciaze, tym ze czas goni, ze roznica wieku miedzy dziecmi rosnie a mi czas przrlewa sie przez palce. Noe moge zajsc w ciaze przez problemy zdrowotne i tylko tona stresu dochodzi ze dlaczego inne moga a ja nie. Dochodzi stres o kolejne poronienie, gdybym nie poronila 2 razy to juz mialabym moja wymarzona 4 dzieci i moglabym pewnie siasc spokojnie. Ja jeszcze nie zajde w ciaze dopuki nie wylecze sie, noe wytne zrostow, nie ustabilizuje owulacji, nie zminimalizuje stresu w zyciu. Teraz moj gin stwierdzil ze bylobg cudem gdybym w ciaze zaszla. A ja nadal nie potrafie stwierdzic ze moze tak ma byc i machnac reka, zyc i cieszyc sie z tego co juz mam bo wciaz to nie to...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry