reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej. U nas dobrze, siostra przyjechała na wakacje, więc trochę mnie odciąża przy małym, ale np. długo go nie ponosi bo jej ciężko (ma 11 lat), z tym że dla mnie taka pomoc to już coś ;) We wtorek miałam cały dom dzieci, było wesoło :)

Mąż codziennie pije (o ile dobrze pamiętam) od piątku.. czasem to kilka piw, no ale jednak jest to ciąg. Jeszcze jutro jedzie na noc na ryby, więc wiem jaki będzie tego finał. Któraś z Was się pytała ile mam lat- już 26 :/ Nie wiem czy będziemy się starać teraz o dziecko skoro on tak sobie pozwala. Ja teraz chodzę ciągle nerwowa, a w ciąży to przecież niewskazane i wystarczy, że poprzednią tak przechodzilam i mam małego nerwusa.

Andżelika, u Was już wszystko ok?

Tym co na wakacjach życzę udanego wypoczynku, tym pracującym energii i cierpliwości, tym starajacym się pięknych dwóch kresek i tym zaciążonym dużo zdrowia i spokoju :)
Najgorsze jest to, ze nie masz wplywu na męża zachowanie. U mnie jako tako, dzisiaj mialam kolejna spine z teściową do rego stopnia, ze nie moglam z nerw oddychac i slabo mi sie robilo. Po zatym u gina bylam, na 20.07 kolejna wizyta

reklama
No właśnie, to najgorsze, że nic do niego nie dociera, a i problemu w tym żadnego nie widzi :/
Te mieszkanie z tesciami, to nam na dobre nie wyjdzie, Ci mówię :/ My mamy zamiar się budować, ale zanim ten dom powstanie, to mam nadzieję, że w wariatkowie nie wyląduję :/
Ty musisz teraz na siebie uważać, więc niech teściowa trochę przystopuje.. A mąż za Tobą jak coś, czy ciągle w nią wpatrzony? Ooo i jak po wizycie? :) Widziałaś kropka? :)

Nie no Maż jest ze mną. Ale jest mu przykro, ze takie sytuacje mają miejsce. Wodzialam kropke juz, zobaczymy co dalej. Nie mozesz jakos tego swojego postraszyc.

Adiika wspolczuje sytuacji zmezem, ja bym nie wytrzymała... u mnie tez nie za kolorowo. Do tego 25 dc, podbrzusze bolalo w nocy az sie obudzilam, teraz tez pobolewa, wiec pewnie @ sie zbliza :( :( :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, pewnie i tak jeszcze za szybko. Zrobie w dzien @ jak nie przyjdzie ;)

Moze i fakt czekaj cierpliwie:) a kiedy sie spodziewasz?
Ja od kolejnej wizyty u gina bede brala juz clexane, ponoc na sto procent platna, bo nfz zmienilo kryteria i gin bedzie musial rozpatrzec sie w zamiennikach tanszych:( znowu czeka mnue klucie:(

Moze i fakt czekaj cierpliwie:) a kiedy sie spodziewasz?
Ja od kolejnej wizyty u gina bede brala juz clexane, ponoc na sto procent platna, bo nfz zmienilo kryteria i gin bedzie musial rozpatrzec sie w zamiennikach tanszych:( znowu czeka mnue klucie:(
Neoparin jest tańszym zamiennikiem clexany, już kiedyś Ci o nim pisalam :) 12-13 lipca powinnam dostac @. Nie wiem czy wytrzymam jeszcze te 6 dni :D ile Ty dni przed @ zrobiłaś test?

Cześć dziewczyny.
Jakoś mam zwariowany czas teraz. Myślę intensywnie o cło w następnym cyklu :)

Andżelika jak u Ciebie ?

Daga może jednak to nie @ ? [emoji19]

Adika nie możesz tupnac co do mieszkania ? Toż to nie wiadomo czy do tego czasu wytrzymasz...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej :)

No ciężko będzie z jego ustawieniem do pionu, bo miał złe wzorce od dziecka i taki pijus raczej zostanie, straszylam go i nie działa... :( W piątek był na całą noc na rybach, więc pewnie pił, wczoraj byliśmy na dyskotece, to też już język mu się platal.. ech, już nie chce tu Wam smecic o nim, bo to mój problem, nie Wasz :) Muszę z tym żyć i już :) A co do mieszkania to czekam tylko na znak, że się coś zwolnilo i się wyprowadzamy ;)
Na tej dyskotece zamiast się bawić, to przegadalam całą ze znajoma, która ma identyczną sytuację jak ja, że mieszka z tesciami.. musiała mi się pozalic, bo już też jej jest ciężko hehe

Andżelika współczuję z tymi zastrzykami, ale to dla Waszego dobra i dasz radę :) No to teraz na następnej wizycie serduszko będzie <3 :) Jak samopoczucie?

Daga trzymam kciuki za dwie krechy :) Trochę szybko ten ból jak na okresowy, zawsze tak miałaś?

Stokrotenko sprobuj, może wtedy się uda :) Często po clo są ciąże i to nie pojedyncze ;) A ten cykl już spisujesz na straty?

Czekam na cieplejsze dni, bo teraz tak nijak jest, 21-22 stopnie to dla mnie jeszcze ciut za chłodno ;)
Miłej niedzieli :*

Do góry