Stokrotenka23
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tule mocno... [emoji9]Andzelika lacze sie w bolu.Tez sie konkretnie pozarlismy a dzis wyjechal za granice :/
Daj znać jak juz będzie lekko lepiej..Nie mam sily pisac. Nie moge sie ogarnąć.
Witaj Kari, powodzenia, trzymamy kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej, witam sie jako staraczka i mam nadzieje ze 2018 bedzie owocny. Puki co niestety mam problemy z zajsciem i musze porzadnie ustawic organizm do pionu, prawdopodobnie bede musiala miec usuwane zrosty na macicy, potem kuracja i oczekiwania na zielone swiatlo od lekarza. Trzymajcie kciuki
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Będę trzymala kciuki dasz znac ha tu od czasu do czasu jeszcze wpadneCześć laski u mnie pogrom w pracy... ranne zmiany od dzisiaj, znowu sie trzeba przestawic 23 dc, troche zluzowalismy ze staraniami, bo moj o 4 wstaje do pracy i chodzi nieprzytomny... szanse w tym cyklu sa dosc duze, chciałabym juz testowac haha ciekawe czy wytrzymam do dnia spodziewanej @.. co u was?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom