reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Jeżu dziewczyny....
My też ostatnio mieliśmy gorszy czas więc starania były zawieszone.
Andzelika lacze sie w bolu.Tez sie konkretnie pozarlismy a dzis wyjechal za granice :/
Tule mocno... [emoji9]
Nie mam sily pisac. Nie moge sie ogarnąć.
Daj znać jak juz będzie lekko lepiej..

Tuozemy się wspierać przecież nie tylko co do ciąż!

Ja zrobiłam swoje pierwsze kluski leniwe. Nawet mój wybredny miesozerny pies je [emoji7] czyli dobre !
Ogólnie jakoś nie mam pomysłów na spozywke co tu jeść.. [emoji19] tęsknię za zacierkami na mleku, lecz je wyeliminowałam z diety. Może w piątek zrobię sobie te zacierki [emoji7]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny dzisiaj mam 23 dc. zrobiłam test ovu i delikatna druga kreska. Zgłupiałam... 1,5 tygodnia temu była podobna tylko wtedy czułam że na pewno ovu będzie bo aż mnie jajniki rwal, napięcie, tkliwosc piersi i ogormna ochota na seks...
No a dziś już kontrolnie i delikatna jest. Mam 31 dniowe cykle. Chyba wszystko rzeczywiście się pierdzieli.
Mam pcos i od poprzedniej ciąży w miarę regularne cykle więc nawet nic z tym nie robię. Obawiam się że chyba już lekarza się nie obejdzie...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć laski :) u mnie pogrom w pracy... ranne zmiany od dzisiaj, znowu sie trzeba przestawic ;) 23 dc, troche zluzowalismy ze staraniami, bo moj o 4 wstaje do pracy i chodzi nieprzytomny... szanse w tym cyklu sa dosc duze, chciałabym juz testowac haha :D ciekawe czy wytrzymam do dnia spodziewanej @.. co u was?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, witam sie jako staraczka i mam nadzieje ze 2018 bedzie owocny. Puki co niestety mam problemy z zajsciem i musze porzadnie ustawic organizm do pionu, prawdopodobnie bede musiala miec usuwane zrosty na macicy, potem kuracja i oczekiwania na zielone swiatlo od lekarza. Trzymajcie kciuki

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, witam sie jako staraczka i mam nadzieje ze 2018 bedzie owocny. Puki co niestety mam problemy z zajsciem i musze porzadnie ustawic organizm do pionu, prawdopodobnie bede musiala miec usuwane zrosty na macicy, potem kuracja i oczekiwania na zielone swiatlo od lekarza. Trzymajcie kciuki

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Kari, powodzenia, trzymamy kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć laski :) u mnie pogrom w pracy... ranne zmiany od dzisiaj, znowu sie trzeba przestawic ;) 23 dc, troche zluzowalismy ze staraniami, bo moj o 4 wstaje do pracy i chodzi nieprzytomny... szanse w tym cyklu sa dosc duze, chciałabym juz testowac haha :D ciekawe czy wytrzymam do dnia spodziewanej @.. co u was?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Będę trzymala kciuki:D dasz znac ha tu od czasu do czasu jeszcze wpadne;)

Za inne staraczki też trzymam kciuki:)
Zebyscie ten wątek zalaly pozytywnymi testami:D

Jak u was dziewczynki.?

reklama
Hej. U nas dobrze, siostra przyjechała na wakacje, więc trochę mnie odciąża przy małym, ale np. długo go nie ponosi bo jej ciężko (ma 11 lat), z tym że dla mnie taka pomoc to już coś ;) We wtorek miałam cały dom dzieci, było wesoło :)

Mąż codziennie pije (o ile dobrze pamiętam) od piątku.. czasem to kilka piw, no ale jednak jest to ciąg. Jeszcze jutro jedzie na noc na ryby, więc wiem jaki będzie tego finał. Któraś z Was się pytała ile mam lat- już 26 :/ Nie wiem czy będziemy się starać teraz o dziecko skoro on tak sobie pozwala. Ja teraz chodzę ciągle nerwowa, a w ciąży to przecież niewskazane i wystarczy, że poprzednią tak przechodzilam i mam małego nerwusa.

Andżelika, u Was już wszystko ok?

Tym co na wakacjach życzę udanego wypoczynku, tym pracującym energii i cierpliwości, tym starajacym się pięknych dwóch kresek i tym zaciążonym dużo zdrowia i spokoju :)

Do góry