reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja właściwie [emoji6]

Ja jak widzę już kreskę plodna to jest taka delikatna [emoji45] [emoji22]

Cześć, pewnie [emoji6] a czemu musicie poczekać ? [emoji5]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Czekamy, bo dopiero co zmienilam prace. We wrześniu bierzemy ślub, a na marzec mamy juz opłacona wycieczkę do Włoch także nie chciałabym być w ciąży w tym okresie. Ale kto wie może cos w tym Rzymie zmajstrujemy ;)) i się wyrobie do 2018 ;)
oooo Natka hello :)
Hej [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

reklama
Czekamy, bo dopiero co zmienilam prace. We wrześniu bierzemy ślub, a na marzec mamy juz opłacona wycieczkę do Włoch także nie chciałabym być w ciąży w tym okresie. Ale kto wie może cos w tym Rzymie zmajstrujemy ;)) i się wyrobie do 2018 ;)

Hej [emoji8][emoji8][emoji8]

Aaa to super plany !! [emoji5] no to tylko czekać na podróż [emoji7]

No właśnie ta kreseczka powinna być ciemniejsza od tej testowej :( Ciekawe dlaczego u Ciebie tak jest. Zapytaj się gina na wizycie.
Super, że z pieskiem poprawa :) To się nie wyspalas, tylko po dworzu latalas. Porządną kawę już wypilas? :)

Ooo Kinga :( U mnie też dziś pewnie owu i jutro albo pojutrze odnotuje skok temp. Z tym, że u nas przerywany.

Natka to byście mieli piękną "pamiątkę" z podróży :) My planowaliśmy wycieczkę i w końcu nigdzie nie polecielismy, bo zaszlam w ciążę :)

Natka ale macie super plan☺ No i z tego co wyliczylam to następne dwa miesiące też mi nie trafi. Może to i dobrze bo tak jakoś mi się sierpniowy termin wymarzyl☺ Stokrotenka nie wiem co Ci poradzić:(

Adika właśnie pije ale na mnie kawa nie działa [emoji6] mogę ją wypić nawet przed spaniem [emoji23]

@kinga30 to spoko jak tak :) A dlaczego sierpień? Ty lub mąż macie wtedy urodziny, czy tak po prostu? :)

@Stokrotenka23 mam tak samo z kawą xd A lubisz typowego czarnucha czy jednak z mlekiem? :)
Myślę, że może z wiekiem to się zmieni :p

@kinga30 to spoko jak tak :) A dlaczego sierpień? Ty lub mąż macie wtedy urodziny, czy tak po prostu? :)

@Stokrotenka23 mam tak samo z kawą xd A lubisz typowego czarnucha czy jednak z mlekiem? :)
Kocham mleko ale odstawiłam ze względu na testosteron. Teraz pije z kokosowym [emoji6] ale bez mleka tez wypije oczywiście mówimy o rozpuszczalnej. Jeśli chodzi o sypana to koniecznie kusi być mleko kokosowe

Cholerka 16.06 i 19.06 mam bieg charytatywny a mnie chyba cos rozklada....nie ma to jak w lato byc chorym ☹ jest mi slabo,niedobrze,mam jakies uderzenia goraca...zrobilam goraca herbate z mieta,gwiezdnym owocem imbirem...oby pomoglo

Ja mam we Wrześniu. Córka się urodziła w lipcu dzień przed moimi imieninami, synek w kwietniu dzień przed męża urodzinami, w kwietniu mamy też rocznicę ślubu☺ a w sierpniu się poznaliśmy to by też fajna data była☺

reklama

Hej
emoji8.png
emoji8.png
emoji8.png

Witaj. Ja miesiąc przed slubem wpadlam i ze wszystkiego zrezygnowalismy:) dla dobra młodego:)
Stokrotko wyprowadzimy się, jak znajdziemy stancje, czekamy na info od gościa, który nam jej szuka. Podobno jest problem ze znalezieniem jak nigdy :/
To drogi ten monitoring, może do tego jeszcze oddzielnie trzeba za wizytę płacić czy to już wliczone?
Biedny piesek, no i Ty.. kto to widział o 3 rano z psem wychodzić :(

Andzelika może zwyczajnie jesteś przemeczona? Dziwne te objawy. Dobrze, że wyniki wszystkie w normie :)

U mnie słonecznie i ciepło, ciekawe jak długo xd

Kinga zaczynacie już działać jak mąż wróci? ;) Który masz dc?
Przemeczenie jest trochę, ale znośnie.

Orientuje się ile moze kosztowac TK prywatnie?

Do góry