reklama
G
goszczaca
Gość
Tez jest w normie. Dosyalam prochy na zawroty głowy, ale czy moge je brac starajac się tego nie wiem.Andżelika mam nadzieję, że przestanie☺ a może ciśnienie?
natka90
Fanka BB :)
Witam Mogę się przyłączyć? Cierpliwie czekam do 2018 Chcemy się starać o dzidzie, ale puki co musimy poczekać :/
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Stokrotenka23
Ja właściwie [emoji6]Z tego co widzialam na radarze nie dlugo powinno u ciebie przestac a u mnie zacznie.:/
A kto pyta o monitoring? Bo nie moge wyłapać.
Robilam dzisiaj test owu piękne bordowe kreski, mam nadzueje ze nastroj mi wróci.
Ja jak widzę już kreskę plodna to jest taka delikatna [emoji45] [emoji22]
Cześć, pewnie [emoji6] a czemu musicie poczekać ? [emoji5]Witam Mogę się przyłączyć? Cierpliwie czekam do 2018 Chcemy się starać o dzidzie, ale puki co musimy poczekać :/
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
adiika
Stokrotko wyprowadzimy się, jak znajdziemy stancje, czekamy na info od gościa, który nam jej szuka. Podobno jest problem ze znalezieniem jak nigdy :/
To drogi ten monitoring, może do tego jeszcze oddzielnie trzeba za wizytę płacić czy to już wliczone?
Biedny piesek, no i Ty.. kto to widział o 3 rano z psem wychodzić
Andzelika może zwyczajnie jesteś przemeczona? Dziwne te objawy. Dobrze, że wyniki wszystkie w normie
U mnie słonecznie i ciepło, ciekawe jak długo xd
Kinga zaczynacie już działać jak mąż wróci? Który masz dc?
To drogi ten monitoring, może do tego jeszcze oddzielnie trzeba za wizytę płacić czy to już wliczone?
Andzelika może zwyczajnie jesteś przemeczona? Dziwne te objawy. Dobrze, że wyniki wszystkie w normie
Stokrotenka23
Niestety nieStokrotenko to nigdy nie miałaś dwóch równie ciemnych kresek?
3 razy od 3 nad ranem... później już wyszedł z nim Pan [emoji6] bo ja już byłam bezsilna. .. dostał węgiel i probiotyk i chyba działa [emoji6] bo nie "woła" na dwór.Stokrotko wyprowadzimy się, jak znajdziemy stancje, czekamy na info od gościa, który nam jej szuka. Podobno jest problem ze znalezieniem jak nigdy :/
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
kinga30
Natka witaj. Addika nie zdąży teraz, kończy mi się plamienie dzisiaj zrobiłam test i już mam dwie równe kreski moja jest zawsze mocniejsza od tej testowej co podejrzewam, że wystąpi jutro i owu będzie 14dc. A mąż dopiero będzie 17 czyli 17 dc na pewno już po owu. Działać będziemy ale tylko dla przyjemności bez dodatkowych korzyści☺
reklama