reklama
Mamunia tylko sprawdzalam i w Pl znalazlam na aptece internetowej tu u siebie nie :/ pogadam z lekarzem bo i tak musze isc po ovestin
tu lekarze troche inaczej niestety podchodza do zdrowia niz w pl co dziala mi na nerwy.Stad tez decyzja o emigracji
tu lekarze troche inaczej niestety podchodza do zdrowia niz w pl co dziala mi na nerwy.Stad tez decyzja o emigracji
adiika
Fanka BB :)
U dziadka jest tak zaawansowany rak, że nie będą w niego ingerować żadnym zabiegiem. On już wiekowy, bo ma 84 lata. Mieszka sam, radzi sobie super, zawsze coś sobie ugotuje, kocha swoje kurki i ogródek. Na motorze jeszcze jeździ. Ale teraz jak tu żyć z taką świadomością
Syn pcha mi się na schody :/ A barierek nie chcę montować u teściów, bo już ich córka chciała, to nie pozwolili. Wolę nie decydować w ich mieszkaniu, jak sami zaproponują to ok.
Stokrotenko to na monitoring się udaj, gin dokładnie Ci powie kiedy owu i pokaże Ci jajeczko
Kinga pogoda śliczna, pochodzilismy z synem, on jak zwykle zasnął, ja też już prawie na stojąco xd Dokąd nad morze się wybieracie?
Syn pcha mi się na schody :/ A barierek nie chcę montować u teściów, bo już ich córka chciała, to nie pozwolili. Wolę nie decydować w ich mieszkaniu, jak sami zaproponują to ok.
Stokrotenko to na monitoring się udaj, gin dokładnie Ci powie kiedy owu i pokaże Ci jajeczko
Kinga pogoda śliczna, pochodzilismy z synem, on jak zwykle zasnął, ja też już prawie na stojąco xd Dokąd nad morze się wybieracie?
kinga30
To tak jak mojego męża dziadek 97 lat to już nic nie ruszają, bo taki wiek. Nad morze wybieramy się do Gdańska mam tylko nadzieję, że pogoda w miarę dopisze☺ chociaż nie musi być upałów, najważniejsze, żeby można było pochodzićU dziadka jest tak zaawansowany rak, że nie będą w niego ingerować żadnym zabiegiem. On już wiekowy, bo ma 84 lata. Mieszka sam, radzi sobie super, zawsze coś sobie ugotuje, kocha swoje kurki i ogródek. Na motorze jeszcze jeździ. Ale teraz jak tu żyć z taką świadomością
G
goszczaca
Gość
Ponoc mozna ją uniknąć, pijąc szklanke świeżo zaparzonej pokrzywy.Adiika o rany kciuki za Dziadzie daj znac co i jak...ehhh te nowotwory.U mnie tez niedawno znajoma zmarla na raka.Zostawila synka :/
Napatrzylam sie na nowotwory.U mnie w rodzinie to paskudztwo wykonczylo duzo osob na praktykach tez sie napatrzylam na ta chorobe.Wg mnie to chyba najgorsza choroba jaka moze czlowieka spotkac
Ponoć w Płocku jest najwieksza zachorowalność na raka przez benzen i odpady paliwowe.
G
goszczaca
Gość
Jesteś z Warszawy?Szczerze ? Ogólnie słabo nam idą starania, ale robie testy owu, żaden nie wyszedł pozytywnie wiec po prostu psluchalam organizmu i odpoczelam zamiast się starać. Myślę że gdyby był cień na teście owu by mnie to zmotywowalo. Jest 13 dc. @ planowo pod koniec miesiąca. W poniedziałek idę do gina. Może mi coś zaleci by coś pyknelo [emoji45] Dziś podzialamy [emoji6]
Jestem na takim etapie ze każda ciąża w rodzinie albo u znajomych powoduje ból psychiczny [emoji20] także nie jest za dobrze u mnie.. [emoji20] dodatkowo stres w pracy i średnie samopoczucie..
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Stokrotenka23
Nie jestem z Waw. Mieszkam.
Tzn mieszkam tuż obok, ale to 1 strefa wiec Waw
reklama
G
goszczaca
Gość
Najwazniejsze jest to żeby się nie poddać, meza sąsiad z rakiem żył przeszlo 10 lat. Bolało go to sobie wypił setke znowu coś bodlo to zapalił papierosa i tak dlugo pociągnąłU dziadka jest tak zaawansowany rak, że nie będą w niego ingerować żadnym zabiegiem. On już wiekowy, bo ma 84 lata. Mieszka sam, radzi sobie super, zawsze coś sobie ugotuje, kocha swoje kurki i ogródek. Na motorze jeszcze jeździ. Ale teraz jak tu żyć z taką świadomością
Aha. No mnie ładnie wyprowadził profesorek z Wawy Dębski.Nie jestem z Waw. Mieszkam.