reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Aschlee az musiałam sobie wygooglowac co to i faktycznie to rzadkie schorzenie. Szkoda, że się Was czepilo i nie chce odpuścić :( Te smarowanie to dopiero uciążliwość. Może jednak ten zabieg by pomógł się uporać raz na zawsze. Sama nie cierpię szpitali, więc nie ma co się dziwić dziecku.

Andzelika trzymaj sie. Ja 2 dni temu dowiedziałam się, że mój dziadek ma raka już w zaawansowanym stadium. Dziś ma mieć biopsje. Kłopot z tym o tyle większy, że się buntuje, że nie pójdzie na leczenie, bo on się dobrze czuje.
A aferę przez teściową już sobie wyobrażam.. moja też płacze jak syn za długo poplakuje.. zaraz każe do szpitala jechać, bo może chory, a ja mu po prostu odmawiam noszenia na rękach lub go przebieram/ubieram. Strasznie to irytujące.

Leylah dobra ta historia z hulajnoga :) Na poczatku taka ekscytacja, a skonczylo się jak zwykle xD
Synek zaczął mi znowu kichac, zeby tylko kataru kolejny raz nie dostal. Okropna nocka jak poprzednia. Jestem padnieta. Jeszcze staram się chodzić za nim krok w krok, bo zagląda wszędzie i do kontaktów, kabli, żelazka sie pcha, stara się stawać przy wszystkim. Macierzyństwo to jednak najtrudniejsza rola :)

reklama
Andżelika takie gadanie tesciowej może wyprowadzić z równowagi. Moja jest daleko i nie jest typem, który się wtrąca, jak już kiedyś pisałam gorsza jest moja mama. Leylah u mnie też tak jest jak dzieciaki coś dostana najpierw oh i ah a potem albo leży albo mama dzwiga☺ dzieci nie chcę przechwalic zdrowe, młodej się noga wygoila, gardło co dziwne przeszło, w przedszkolu już by ja pewnie rozłożyło to tylko mnie utwierdzilo w tym, że dobrze, ze zaczynamy ED. Małemu coś na uchu wyszło taka czerwona plamka chyba gdzieś przyszczypnal bo wczoraj mial mocno czerwone a dzisiaj już zbladlo:/ Adiika dokładnie z dzieciakami to oczy w koło głowy jak moje zaczynały chodzić to też musialam za nimi krok w krok, moje dzieciaki w ogóle nie raczkowaly jak usiadly to potem od razu na nogi☺

Adiika o rany kciuki za Dziadzie daj znac co i jak...ehhh te nowotwory.U mnie tez niedawno znajoma zmarla na raka.Zostawila synka :/

Napatrzylam sie na nowotwory.U mnie w rodzinie to paskudztwo wykonczylo duzo osob :( na praktykach tez sie napatrzylam na ta chorobe.Wg mnie to chyba najgorsza choroba jaka moze czlowieka spotkac

Stokrotenka , Jak tam u Ciebie starania? Kiedy masz termin niechcianej @? Zeby wiedziec, kiedy to kciuki zaciskac z calych sil :)

Szczerze ? Ogólnie słabo nam idą starania, ale robie testy owu, żaden nie wyszedł pozytywnie wiec po prostu psluchalam organizmu i odpoczelam zamiast się starać. Myślę że gdyby był cień na teście owu by mnie to zmotywowalo. Jest 13 dc. @ planowo pod koniec miesiąca. W poniedziałek idę do gina. Może mi coś zaleci by coś pyknelo [emoji45] Dziś podzialamy [emoji6]

Jestem na takim etapie ze każda ciąża w rodzinie albo u znajomych powoduje ból psychiczny [emoji20] także nie jest za dobrze u mnie.. [emoji20] dodatkowo stres w pracy i średnie samopoczucie..

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Aschlee zgadzam się nowotwory to paskudne choroby:( Stokrotenka a może owu Ci się poprostu przesunela ja jeden cykl też tak mialam że testy wyszły dopiero później. Może jakiś urlop by Ci się przydał? Wakacje z mężem

Aschlee zgadzam się nowotwory to paskudne choroby:( Stokrotenka a może owu Ci się poprostu przesunela ja jeden cykl też tak mialam że testy wyszły dopiero później. Może jakiś urlop by Ci się przydał? Wakacje z mężem
Mój strasznie dużo pracuje i nie możemy sobie pozwolić na urlop choć każdy mi mówi o urlopie [emoji45]
No niestety..
Ja i tak biorę duphaston na wywołanie okresu wiec bez niego może w ogóle nie mam owulacji - o ile jest bo przecież nie musi być [emoji20]

Mój strasznie dużo pracuje i nie możemy sobie pozwolić na urlop choć każdy mi mówi o urlopie [emoji45]
No niestety..
Ja i tak biorę duphaston na wywołanie okresu wiec bez niego może w ogóle nie mam owulacji - o ile jest bo przecież nie musi być [emoji20]

No właśnie urlop pozwala się zresetować, i pobyć ze sobą, bo w dzisiejszym zabieganym świecie bardzo tego brakuje. Mój wyjeżdża na 2 tygodnie potem ma tydzień wolnego, to jest taki tydzień, że stara się go mieć tylko dla nas, chociaż on jest taka złota rączka i zdarza się, że ciągle ktoś od niego coś chce☺ teraz jak przyjedzie pojedziemy nad morze to trochę się oderwiemy od rzeczywistości☺ co do owu to trzymam kciuki żeby jednak była, może taki cykl bez się jeden trafił

Przykro mi Andzelika. Niestety, zły czas ma to do siebie, że występują kumulacje i zazwyczaj idzie lawiniwo źle wiadomości za złymi.
Mysmy mieli taki poczatek roku i yrwali to do maja. Choroby jedna za drugą, 5 pogrzebow bliskich osób i to miesiąc w miesiac przeplatane chorobami.

Asch a w miedzy czasie nie próbowałas natłuszczac malej warg sromowych naturalną bazą? Zdaje mi się, że coś by to pomoglo a na pewno nie zaszkodzi.

Dziś u nas śliczna pogoda. Ogarne się poracy i na rolki pójdziemy z dzieciakami. Świetna zabawa a i porcja ruchu odpowiednia.
Kupiłam dziś ziemię okrzemkową. Zobaczymy co to będzie.

reklama
Mamunia co masz na mysli mowiac baza naturalna??? wazeline? uzywamy jej caly czas bo kremow i nawilzanych chusteczek mamy kategoryczny zakaz

Do góry