reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Aschlee az musiałam sobie wygooglowac co to i faktycznie to rzadkie schorzenie. Szkoda, że się Was czepilo i nie chce odpuścić :( Te smarowanie to dopiero uciążliwość. Może jednak ten zabieg by pomógł się uporać raz na zawsze. Sama nie cierpię szpitali, więc nie ma co się dziwić dziecku.

Andzelika trzymaj sie. Ja 2 dni temu dowiedziałam się, że mój dziadek ma raka już w zaawansowanym stadium. Dziś ma mieć biopsje. Kłopot z tym o tyle większy, że się buntuje, że nie pójdzie na leczenie, bo on się dobrze czuje.
A aferę przez teściową już sobie wyobrażam.. moja też płacze jak syn za długo poplakuje.. zaraz każe do szpitala jechać, bo może chory, a ja mu po prostu odmawiam noszenia na rękach lub go przebieram/ubieram. Strasznie to irytujące.

Leylah dobra ta historia z hulajnoga :) Na poczatku taka ekscytacja, a skonczylo się jak zwykle xD
Synek zaczął mi znowu kichac, zeby tylko kataru kolejny raz nie dostal. Okropna nocka jak poprzednia. Jestem padnieta. Jeszcze staram się chodzić za nim krok w krok, bo zagląda wszędzie i do kontaktów, kabli, żelazka sie pcha, stara się stawać przy wszystkim. Macierzyństwo to jednak najtrudniejsza rola :)

reklama
Andżelika takie gadanie tesciowej może wyprowadzić z równowagi. Moja jest daleko i nie jest typem, który się wtrąca, jak już kiedyś pisałam gorsza jest moja mama. Leylah u mnie też tak jest jak dzieciaki coś dostana najpierw oh i ah a potem albo leży albo mama dzwiga☺ dzieci nie chcę przechwalic zdrowe, młodej się noga wygoila, gardło co dziwne przeszło, w przedszkolu już by ja pewnie rozłożyło to tylko mnie utwierdzilo w tym, że dobrze, ze zaczynamy ED. Małemu coś na uchu wyszło taka czerwona plamka chyba gdzieś przyszczypnal bo wczoraj mial mocno czerwone a dzisiaj już zbladlo:/ Adiika dokładnie z dzieciakami to oczy w koło głowy jak moje zaczynały chodzić to też musialam za nimi krok w krok, moje dzieciaki w ogóle nie raczkowaly jak usiadly to potem od razu na nogi☺

Adiika o rany kciuki za Dziadzie daj znac co i jak...ehhh te nowotwory.U mnie tez niedawno znajoma zmarla na raka.Zostawila synka :/

Napatrzylam sie na nowotwory.U mnie w rodzinie to paskudztwo wykonczylo duzo osob :( na praktykach tez sie napatrzylam na ta chorobe.Wg mnie to chyba najgorsza choroba jaka moze czlowieka spotkac

Stokrotenka , Jak tam u Ciebie starania? Kiedy masz termin niechcianej @? Zeby wiedziec, kiedy to kciuki zaciskac z calych sil :)

Szczerze ? Ogólnie słabo nam idą starania, ale robie testy owu, żaden nie wyszedł pozytywnie wiec po prostu psluchalam organizmu i odpoczelam zamiast się starać. Myślę że gdyby był cień na teście owu by mnie to zmotywowalo. Jest 13 dc. @ planowo pod koniec miesiąca. W poniedziałek idę do gina. Może mi coś zaleci by coś pyknelo [emoji45] Dziś podzialamy [emoji6]

Jestem na takim etapie ze każda ciąża w rodzinie albo u znajomych powoduje ból psychiczny [emoji20] także nie jest za dobrze u mnie.. [emoji20] dodatkowo stres w pracy i średnie samopoczucie..

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Aschlee zgadzam się nowotwory to paskudne choroby:( Stokrotenka a może owu Ci się poprostu przesunela ja jeden cykl też tak mialam że testy wyszły dopiero później. Może jakiś urlop by Ci się przydał? Wakacje z mężem

Aschlee zgadzam się nowotwory to paskudne choroby:( Stokrotenka a może owu Ci się poprostu przesunela ja jeden cykl też tak mialam że testy wyszły dopiero później. Może jakiś urlop by Ci się przydał? Wakacje z mężem
Mój strasznie dużo pracuje i nie możemy sobie pozwolić na urlop choć każdy mi mówi o urlopie [emoji45]
No niestety..
Ja i tak biorę duphaston na wywołanie okresu wiec bez niego może w ogóle nie mam owulacji - o ile jest bo przecież nie musi być [emoji20]

Mój strasznie dużo pracuje i nie możemy sobie pozwolić na urlop choć każdy mi mówi o urlopie [emoji45]
No niestety..
Ja i tak biorę duphaston na wywołanie okresu wiec bez niego może w ogóle nie mam owulacji - o ile jest bo przecież nie musi być [emoji20]

No właśnie urlop pozwala się zresetować, i pobyć ze sobą, bo w dzisiejszym zabieganym świecie bardzo tego brakuje. Mój wyjeżdża na 2 tygodnie potem ma tydzień wolnego, to jest taki tydzień, że stara się go mieć tylko dla nas, chociaż on jest taka złota rączka i zdarza się, że ciągle ktoś od niego coś chce☺ teraz jak przyjedzie pojedziemy nad morze to trochę się oderwiemy od rzeczywistości☺ co do owu to trzymam kciuki żeby jednak była, może taki cykl bez się jeden trafił

Przykro mi Andzelika. Niestety, zły czas ma to do siebie, że występują kumulacje i zazwyczaj idzie lawiniwo źle wiadomości za złymi.
Mysmy mieli taki poczatek roku i yrwali to do maja. Choroby jedna za drugą, 5 pogrzebow bliskich osób i to miesiąc w miesiac przeplatane chorobami.

Asch a w miedzy czasie nie próbowałas natłuszczac malej warg sromowych naturalną bazą? Zdaje mi się, że coś by to pomoglo a na pewno nie zaszkodzi.

Dziś u nas śliczna pogoda. Ogarne się poracy i na rolki pójdziemy z dzieciakami. Świetna zabawa a i porcja ruchu odpowiednia.
Kupiłam dziś ziemię okrzemkową. Zobaczymy co to będzie.

reklama
Mamunia co masz na mysli mowiac baza naturalna??? wazeline? uzywamy jej caly czas bo kremow i nawilzanych chusteczek mamy kategoryczny zakaz

Do góry