reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Witam z rana.
Chyba ten cykl przepadnie u mnie stres, nerwy nie wróży nic dobrego.
Same złe wieści, ból głowy ze stresu.
Wczoraj Syn prawie cały zanuzyl mi się w wannie w ostatniej chwili go zlapalam:( i oczywiscie byla mega afera.
Wczoraj dowiedziałam się, że ciocia ma ostrą białaczkę lekarze we wtorek podejmą decyzję czy leczyć czy nie. A jak nie to albo dom albo hospicjum.
Znajoma 36 lat zmarła na raka szyjki, osierocila roczne dziecko.:(
A na dodatek dzisiaj zdechł mi jeden z czterech psów:( siedzę i wyje i mam juz dość.

Witam z rana.
Wczoraj Syn prawie cały zanuzyl mi się w wannie w ostatniej chwili go zlapalam:( i oczywiscie byla mega afera.
Wczoraj dowiedziałam się, że ciocia ma ostrą białaczkę lekarze we wtorek podejmą decyzję czy leczyć czy nie. A jak nie to albo dom albo hospicjum.
A na dodatek dzisiaj zdechł mi jeden z czterech psów:( siedzę i wyje i mam juz dość.
Andżelika przykro mi:( tyle złych wieści na raz:(

Dziękuję. Powiem wam szczerze, że czuje się tragicznie. Taka zwiednieta bez zycia jestem:(

Jak juz sie wali, to po calosci... Tez mialam ostatnio taka kumulacje negatywnych zdarzen. W sumie to ciagle sie cos dzieje... Wiecej smutku w tym moim zyciu - jak radosci. Trzymaj sie kochana [emoji8]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana.
Andzela. .. okropnie mi przykro. Czemu afera? Kto Co zrobił ta aferę ? Uratowalas syna ! :*
Jakiś podły czas się przyplatal [emoji20] trzymaj się ! [emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Jak juz sie wali, to po calosci... Tez mialam ostatnio taka kumulacje negatywnych zdarzen. W sumie to ciagle sie cos dzieje... Wiecej smutku w tym moim zyciu - jak radosci. Trzymaj sie kochana [emoji8]

Mam nadzieje, ze to co zle dlugi czas nie wroci.:(
Andzela. .. okropnie mi przykro. Czemu afera? Kto Co zrobił ta aferę ? Uratowalas syna ! :*
Jakiś podły czas się przyplatal [emoji20] trzymaj się ! [emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Był jeden wielki chaos syn przerazony a ja z nim, mąż zrobił zlewke a teściowa wyla i mi gadala ze jestem nieodpowiedzialna. I tak to wszystko sie nakrecilo:(

Ale Wam sie Aschlee przyplatala dolegliwosc:( Nie slyszlam o czyms takim, oby Nie bylo juz nawrotow...

Adiika, Jak tam synek?

A u Was Kinga? Dzieciaczki zdrowe?

U nas w koncu cieplo I slonecznie. Wczoraj Mlodzian dostal hulajnoge, byl tak zachwycony, ze az poszedl z nia do lozka spac[emoji38] dzisiaj naturalnie "pojechal" Na niej do przedszkola. Po 5metrach sie zmeczyl, takze faceci w wozku, hulajnoga na plecy I dajesz matka;)

Starszak od kwietnia jest w przedszkolu (ma 3 lata), wczesniej byl w złobku I klubie dzieciecym (ogolnie porazka, przechowalnie I duzo mi chorowal), Mlodszy pojdzie moze do przedszkola Jak skonczy 3 lub 4 lata. Nie spieszy mi sie, bo I tak do 7 r.ż. Starszego zostaje w domu:)

reklama
Mam nadzieje, ze to co zle dlugi czas nie wroci.:(

Był jeden wielki chaos syn przerazony a ja z nim, mąż zrobił zlewke a teściowa wyla i mi gadala ze jestem nieodpowiedzialna. I tak to wszystko sie nakrecilo:(

[emoji58] eh te teściowe. Wspolczuje... Jak tak mozna w ogole matce powiedziec... Jakby sama Nie miala takich sytuacji w zyciu, watpie, ze przez cale swoje macierzynstwo przewidziala kazdy upadek, czy zadrapanie dziecka, Nie przejmuj sie[emoji8]

Stokrotenka , Jak tam u Ciebie starania? Kiedy masz termin niechcianej @? Zeby wiedziec, kiedy to kciuki zaciskac z calych sil :)

Do góry