reklama
G
goszczaca
Gość
Witam z rana.
Chyba ten cykl przepadnie u mnie stres, nerwy nie wróży nic dobrego.
Same złe wieści, ból głowy ze stresu.
Wczoraj Syn prawie cały zanuzyl mi się w wannie w ostatniej chwili go zlapalam i oczywiscie byla mega afera.
Wczoraj dowiedziałam się, że ciocia ma ostrą białaczkę lekarze we wtorek podejmą decyzję czy leczyć czy nie. A jak nie to albo dom albo hospicjum.
Znajoma 36 lat zmarła na raka szyjki, osierocila roczne dziecko.
A na dodatek dzisiaj zdechł mi jeden z czterech psów siedzę i wyje i mam juz dość.
Wczoraj Syn prawie cały zanuzyl mi się w wannie w ostatniej chwili go zlapalam i oczywiscie byla mega afera.
Wczoraj dowiedziałam się, że ciocia ma ostrą białaczkę lekarze we wtorek podejmą decyzję czy leczyć czy nie. A jak nie to albo dom albo hospicjum.
A na dodatek dzisiaj zdechł mi jeden z czterech psów siedzę i wyje i mam juz dość.
kinga30
Fanka BB :)
Andżelika przykro mi tyle złych wieści na razWitam z rana.
G
goszczaca
Gość
Dziękuję. Powiem wam szczerze, że czuje się tragicznie. Taka zwiednieta bez zycia jestem
Leylah
Dziękuję. Powiem wam szczerze, że czuje się tragicznie. Taka zwiednieta bez zycia jestem
Jak juz sie wali, to po calosci... Tez mialam ostatnio taka kumulacje negatywnych zdarzen. W sumie to ciagle sie cos dzieje... Wiecej smutku w tym moim zyciu - jak radosci. Trzymaj sie kochana [emoji8]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Stokrotenka23
Andzela. .. okropnie mi przykro. Czemu afera? Kto Co zrobił ta aferę ? Uratowalas syna ! :*Witam z rana.
Jakiś podły czas się przyplatal [emoji20] trzymaj się ! [emoji9]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
G
goszczaca
Gość
Mam nadzieje, ze to co zle dlugi czas nie wroci.Jak juz sie wali, to po calosci... Tez mialam ostatnio taka kumulacje negatywnych zdarzen. W sumie to ciagle sie cos dzieje... Wiecej smutku w tym moim zyciu - jak radosci. Trzymaj sie kochana [emoji8]
Był jeden wielki chaos syn przerazony a ja z nim, mąż zrobił zlewke a teściowa wyla i mi gadala ze jestem nieodpowiedzialna. I tak to wszystko sie nakreciloAndzela. .. okropnie mi przykro. Czemu afera? Kto Co zrobił ta aferę ? Uratowalas syna ! :*
Jakiś podły czas się przyplatal [emoji20] trzymaj się ! [emoji9]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Leylah
Ale Wam sie Aschlee przyplatala dolegliwosc Nie slyszlam o czyms takim, oby Nie bylo juz nawrotow...
Adiika, Jak tam synek?
A u Was Kinga? Dzieciaczki zdrowe?
U nas w koncu cieplo I slonecznie. Wczoraj Mlodzian dostal hulajnoge, byl tak zachwycony, ze az poszedl z nia do lozka spac[emoji38] dzisiaj naturalnie "pojechal" Na niej do przedszkola. Po 5metrach sie zmeczyl, takze faceci w wozku, hulajnoga na plecy I dajesz matka
Starszak od kwietnia jest w przedszkolu (ma 3 lata), wczesniej byl w złobku I klubie dzieciecym (ogolnie porazka, przechowalnie I duzo mi chorowal), Mlodszy pojdzie moze do przedszkola Jak skonczy 3 lub 4 lata. Nie spieszy mi sie, bo I tak do 7 r.ż. Starszego zostaje w domu
Adiika, Jak tam synek?
A u Was Kinga? Dzieciaczki zdrowe?
U nas w koncu cieplo I slonecznie. Wczoraj Mlodzian dostal hulajnoge, byl tak zachwycony, ze az poszedl z nia do lozka spac[emoji38] dzisiaj naturalnie "pojechal" Na niej do przedszkola. Po 5metrach sie zmeczyl, takze faceci w wozku, hulajnoga na plecy I dajesz matka
Starszak od kwietnia jest w przedszkolu (ma 3 lata), wczesniej byl w złobku I klubie dzieciecym (ogolnie porazka, przechowalnie I duzo mi chorowal), Mlodszy pojdzie moze do przedszkola Jak skonczy 3 lub 4 lata. Nie spieszy mi sie, bo I tak do 7 r.ż. Starszego zostaje w domu
reklama
Leylah
Mam nadzieje, ze to co zle dlugi czas nie wroci.
Był jeden wielki chaos syn przerazony a ja z nim, mąż zrobił zlewke a teściowa wyla i mi gadala ze jestem nieodpowiedzialna. I tak to wszystko sie nakrecilo
[emoji58] eh te teściowe. Wspolczuje... Jak tak mozna w ogole matce powiedziec... Jakby sama Nie miala takich sytuacji w zyciu, watpie, ze przez cale swoje macierzynstwo przewidziala kazdy upadek, czy zadrapanie dziecka, Nie przejmuj sie[emoji8]
Stokrotenka , Jak tam u Ciebie starania? Kiedy masz termin niechcianej @? Zeby wiedziec, kiedy to kciuki zaciskac z calych sil