reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Witam z rana.
Chyba ten cykl przepadnie u mnie stres, nerwy nie wróży nic dobrego.
Same złe wieści, ból głowy ze stresu.
Wczoraj Syn prawie cały zanuzyl mi się w wannie w ostatniej chwili go zlapalam:( i oczywiscie byla mega afera.
Wczoraj dowiedziałam się, że ciocia ma ostrą białaczkę lekarze we wtorek podejmą decyzję czy leczyć czy nie. A jak nie to albo dom albo hospicjum.
Znajoma 36 lat zmarła na raka szyjki, osierocila roczne dziecko.:(
A na dodatek dzisiaj zdechł mi jeden z czterech psów:( siedzę i wyje i mam juz dość.

Witam z rana.
Wczoraj Syn prawie cały zanuzyl mi się w wannie w ostatniej chwili go zlapalam:( i oczywiscie byla mega afera.
Wczoraj dowiedziałam się, że ciocia ma ostrą białaczkę lekarze we wtorek podejmą decyzję czy leczyć czy nie. A jak nie to albo dom albo hospicjum.
A na dodatek dzisiaj zdechł mi jeden z czterech psów:( siedzę i wyje i mam juz dość.
Andżelika przykro mi:( tyle złych wieści na raz:(

Dziękuję. Powiem wam szczerze, że czuje się tragicznie. Taka zwiednieta bez zycia jestem:(

Jak juz sie wali, to po calosci... Tez mialam ostatnio taka kumulacje negatywnych zdarzen. W sumie to ciagle sie cos dzieje... Wiecej smutku w tym moim zyciu - jak radosci. Trzymaj sie kochana [emoji8]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana.
Andzela. .. okropnie mi przykro. Czemu afera? Kto Co zrobił ta aferę ? Uratowalas syna ! :*
Jakiś podły czas się przyplatal [emoji20] trzymaj się ! [emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Jak juz sie wali, to po calosci... Tez mialam ostatnio taka kumulacje negatywnych zdarzen. W sumie to ciagle sie cos dzieje... Wiecej smutku w tym moim zyciu - jak radosci. Trzymaj sie kochana [emoji8]

Mam nadzieje, ze to co zle dlugi czas nie wroci.:(
Andzela. .. okropnie mi przykro. Czemu afera? Kto Co zrobił ta aferę ? Uratowalas syna ! :*
Jakiś podły czas się przyplatal [emoji20] trzymaj się ! [emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Był jeden wielki chaos syn przerazony a ja z nim, mąż zrobił zlewke a teściowa wyla i mi gadala ze jestem nieodpowiedzialna. I tak to wszystko sie nakrecilo:(

Ale Wam sie Aschlee przyplatala dolegliwosc:( Nie slyszlam o czyms takim, oby Nie bylo juz nawrotow...

Adiika, Jak tam synek?

A u Was Kinga? Dzieciaczki zdrowe?

U nas w koncu cieplo I slonecznie. Wczoraj Mlodzian dostal hulajnoge, byl tak zachwycony, ze az poszedl z nia do lozka spac[emoji38] dzisiaj naturalnie "pojechal" Na niej do przedszkola. Po 5metrach sie zmeczyl, takze faceci w wozku, hulajnoga na plecy I dajesz matka;)

Starszak od kwietnia jest w przedszkolu (ma 3 lata), wczesniej byl w złobku I klubie dzieciecym (ogolnie porazka, przechowalnie I duzo mi chorowal), Mlodszy pojdzie moze do przedszkola Jak skonczy 3 lub 4 lata. Nie spieszy mi sie, bo I tak do 7 r.ż. Starszego zostaje w domu:)

reklama
Mam nadzieje, ze to co zle dlugi czas nie wroci.:(

Był jeden wielki chaos syn przerazony a ja z nim, mąż zrobił zlewke a teściowa wyla i mi gadala ze jestem nieodpowiedzialna. I tak to wszystko sie nakrecilo:(

[emoji58] eh te teściowe. Wspolczuje... Jak tak mozna w ogole matce powiedziec... Jakby sama Nie miala takich sytuacji w zyciu, watpie, ze przez cale swoje macierzynstwo przewidziala kazdy upadek, czy zadrapanie dziecka, Nie przejmuj sie[emoji8]

Stokrotenka , Jak tam u Ciebie starania? Kiedy masz termin niechcianej @? Zeby wiedziec, kiedy to kciuki zaciskac z calych sil :)

Do góry