reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja nie chce sie nakrecac ale juz mam wrazenie ze mam symptomy @ [emoji16] Piersi sie odzywają

reklama
Hej:)
Jesli chodzi o testowanie to w pierwszej ciazy 28 dc była juz bardzo wyraźna druga krecha a w drugiej chyba w 32 dc.

Przed staraniami rowniez musze odwiedzić dentystę, bo mam mały armagedon, stosuje tez suplementy:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji2] ja jeszcze chwilke w wpracy ale zaraz lece na zakupy jedzeniowe i do domku. U nas piekna pogoda [emoji2]

U nas plany wieczorne wzięły w łeb bo niunio nie chce spać :p
Wyspal się przy cycu i już zadowolony ;)

Dzieci ładują swoje akumulatoki bardzo szybko. Moj mlody chodzi pozno spac. Ciezko przed 22 zagodnic go do lozka

Cześć, można dołączyć ?
Do innych starszych wątków ciężko dołączyć.. my co prawda się staramy juz, ale nie będzie tak prosto ponieważ od bardzo dawna się nie zabezpieczamy. 4 lata, ale świadomie staramy się od niedawna.
Jesteśmy w związku od ponad 6 lat, 1.5 roku w narzeczenstwie i póki co ślub odkładamy. Mi się marzy ślub ze chrzcinami [emoji56]
Teraz zdrowotne :
PCOS, mam zlecone badania w klinice jednak nie jest to takie proste by tam się dostać. Jednak mam już pewien plan jak to przyspieszyć [emoji23] od 16dc przez 10 dni biorę duphaston na pojawienie się miesiączki.
W pracy codziennie jem siemię lniane na śluz i ze względów zdrowotnych. Kwas foliowy w gotowości czeka.
Ostawiam nabiał ( głównie chodzi mi o mleko), który jest naszprycowany hormonami. Mięsa nie jestem w stanie ograniczyć, ale jak odstawieniu mleko to już połowa sukcesu bo ogólnie bardzo dużo go PILAM[emoji3] dziś pierwszy dzień z "mlekiem"kokosowym i nie jest źle.

Od kilku dni jakoś kłuja mnie jajniki a nigdy tak nie miałam - dobrze ze mam wizytę 12 czerwca u gina.. zamówiłam testy owulacyjne i zioła ojca sroki.

Starania o pierwsze maleństwo czas zacząć[emoji779]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No właśnie aż się przestraszylam ze może mnie nie chcecie [emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry