reklama
kinga30
Fanka BB :)
Pewnie jak by mi test wyszedł pozytywny to już bym też nie szłaJa jutro ide na badania ale bety nie robie. Nie chce sie nakrecac. Niedlugo mam wizyte u gin to zobaczę co i jak
Stokrotenka23
Tita rozumiem ze jesteś ostrożna ?Ja jutro ide na badania ale bety nie robie. Nie chce sie nakrecac. Niedlugo mam wizyte u gin to zobaczę co i jak
Ja pewnie od razu bym betę robiła i zwolnienie lekarskie brała w pracy bo mam bardzo stresowa (korpo) [emoji51]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Stokrotenka23
Dzień dobry!
Ale piękna pogoda !
Ja jakoś nie mam ochoty nigdzie wychodzić i zajmę się domem. Dla mnie jest za gorąco juz, nie narzekam za to jak są mroźne zimy [emoji28] [emoji7]
Co u was ??
Ale piękna pogoda !
Ja jakoś nie mam ochoty nigdzie wychodzić i zajmę się domem. Dla mnie jest za gorąco juz, nie narzekam za to jak są mroźne zimy [emoji28] [emoji7]
Co u was ??
reklama
adiika
Witam nowe staraczki
Gratuluję dwóch kreseczek tita
Trzymam kciuki Kinga, żeby to było TO i wyszła piękna beta: )
Ja też przyznaję, że teraz dużo czasu poza domem spędzam, ale też zaczęłam książki czytać i się wciągnęłam
Dziś to już mega ta temperatura była i głowa mnie boli już od popołudnia i sie męczę, chyba wszystko na zmianę pogody.
Gratuluję dwóch kreseczek tita
Trzymam kciuki Kinga, żeby to było TO i wyszła piękna beta: )
Ja też przyznaję, że teraz dużo czasu poza domem spędzam, ale też zaczęłam książki czytać i się wciągnęłam
Dziś to już mega ta temperatura była i głowa mnie boli już od popołudnia i sie męczę, chyba wszystko na zmianę pogody.
Ostatnia edycja: