reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

O kurczę, Kinga, wcale Ci sie nie dziwie, ze sie przestraszyłas. A jak córeczka sie czuje?

Wikomama, jak u Was samopoczucie?

Adiika, tez mysle, ze jeszcze troche by Wam posłużył ten aspirator, ale oby jak najmniej chorował maluszek:)

Tita, a co u Ciebie dzieje sie z tarczyca? Ja mam niedoczynnosc i hashimoto.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurczę, Kinga, wcale Ci sie nie dziwie, ze sie przestraszyłas. A jak córeczka sie czuje?

Wikomama, jak u Was samopoczucie?

Adiika, tez mysle, ze jeszcze troche by Wam posłużył ten aspirator, ale oby jak najmniej chorował maluszek:)

Tita, a co u Ciebie dzieje sie z tarczyca? Ja mam niedoczynnosc i hashimoto.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marysia już dobrze, ale antybiotyk musi dostać do końca, Kacper oczywiście też złapał od Marysi ale też już prawie dobrze jeszcze mu z nosa schodzi. No i zwolnienie z przedszkola mamy do 23 maja

Kinga marzec 2010 :-) Ja tarczyce lecze od roku, mam nadczynnosc GB. Zaczynalam z wysokimi przeciwcialami i ogolnymi zlymi wynikami. Teraz jest juz super ale ciagle biore leki z tym z min dawke. U nas do kiedy mlody mial 3ciego migdala ciagle bylo zapalenie ucha nawet przy minimalnym katarze. Przy dwojce to chyba zawsze jedno przy drugim choruje?

Kinga marzec 2010 :-) Ja tarczyce lecze od roku, mam nadczynnosc GB. Zaczynalam z wysokimi przeciwcialami i ogolnymi zlymi wynikami. Teraz jest juz super ale ciagle biore leki z tym z min dawke. U nas do kiedy mlody mial 3ciego migdala ciagle bylo zapalenie ucha nawet przy minimalnym katarze. Przy dwojce to chyba zawsze jedno przy drugim choruje?
U nas lipiec 2010☺ no my ostatnio zapalenie ucha mieliśmy w styczniu, teraz był już 2 razy katar ale bez uszu. Powiem tak katar mi zawsze zalapie. 3 dniowka go ominęła, jelitowki też nie złapał i gardło nie zawsze

U nas troszkę lepiej jest, jeszcze katarek lekki jest no i charczy mu tam coś w gardle czy w oskrzelach a ciężko sprawić żeby odkaszlnął.

Dziś się zapowiada ładniejszy dzień, a my musimy siedzieć w domu...

O tych tarczycach chorych to teraz tak dużo się słyszy, ja bardzo dużo oglądam mam na YouTube to praktycznie każda mówi że miala problemy z tarczycą.

Ja zaczelam miec problemy z tarczyca na pewno z pol rok roku przed leczeniem ale troche olalam objawy zrzucajac wine na stres a tak to doprowadzilam do wysokich przeciwcial

Kinga naprawdę super, że wiedzialas co robić :) Muszę sobie to gdzieś zapisać co robić w razie W, ale oby się nigdy nie przydało.

U nas od urodzenia to już chyba 6 raz mamy katar. Więc się może faktycznie skuszę na ten aspirator, skoro taki dobry, tylko musze poczytać opinię który najlepszy, żeby jakiegoś bubla nie kupić.

Ja też dużo słyszałam o tarczycach.. Nawet przed ciążą nie interesowalam się tematem, tylko potem na forum mi dziewczyny pisały, że przed staraniami warto zrobic ale już nie zdążyłam. Pierwsze pobranie krwi w ciąży i wynik 1,64, ginka powiedziała, że ok i już więcej mi nie zleciła, więc ciekawe jak teraz to wygląda.
Tita to dobrze, że już wiesz na czym stoisz i leczysz :) A jakie miałaś objawy przy nadczynnosci?

Ładna pogoda to chyba tylko przez szybę :p Wieje okropny, zimny wiatr :( A słońce piękne :)

Objawow to mialam duzo, głównie kolatania serca, okres trwajacy 1.5dnia, schudniecie, drżenie rąk, i zrobila sie wola na szyi. Ja w pierwszej ciazy nie robilam zadnych badan pod kątem tarczycy.
Aspirator katarek podobno jest super znajomi sobie bardzo chwalą. My mielismy taki zwykly fride.

To faktycznie objawy jak przy stresujacym trybie życia.

Katarek mam i nie narzekam, gorzej mały protestuje, bo nielubi jak mu się przy nosie grzebie :)
Maruda dodatkowo, bo na pewno idą nam teraz 2 zęby, a nie wiem czy jeszcze 3 nie idzie. Jeść nie chce, dobrze, że jeszcze chociaż cyca ciągnie. Wszędzie pełno śliny :D Tak zapamiętam tegoroczną majówkę ;)

reklama
My mielismy jechav gdzies pozwiedzac ale wieeeeje i jutro ma padac takze siedzimy w domu.

Do góry