reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Chciałabym dojść do etapu zasypiania o 19:00. Może jak będzie starszy i będzie miał mniej drzemek w dzień, to się uda ;)

Mój wczoraj zasnął o 19.30 ale to dlatego że w dzień spał mało, 3 razy po pół godziny, za to obudził się parę minut po 5. A zazwyczaj zasypia 20.30-21 i śpi do 5.30-6 ... Wkurzają mnie te ranne pobudki:p

A ja myślałam,że mam źle jak mój budzi się na dobre przed 8:00. Dziś znowu zrobił wyjątek i wstał przed 7:00, a ja chodzę nieprzytomna.. na dodatek boli mnie głowa i jeszcze ten deszcz :/

U nas do 7 miesiąca pobudki były mniej więcej o 9:00, czasem o 10:00-11:00. Więc trochę nas wcześniej "rozpiescił", a teraz ciężko się przestawić ;)

Tita majowe burze lubię, chociaż się ich boję. Lubię wtedy wyjść i poodychac tym powietrzem po :)
Pewnie po powrocie z pracy zabralas się za gotowanie obiadu? :)

Szukam jakiejś fajnej książki do poczytania, bo w taką pogodę to w domu tylko siedzimy. Macie jakieś ulubione i możecie polecić? :)

reklama
Po pracy standardowo ogarniecie domu i obiad na kolejny dzień gotuje. Ja tez glownie kryminaly Harlan Coben ulubiona Chmielewska. Ostatnio czytalam tez sage millenium jak dla mnie super.

Do góry