reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja nie mierze temperatury, ale testy owu sobie robilam pierwszy raz ostatnie dwa cykle☺ Mój też wymagający ostatnie dwie nocki nam się zdarzyły bez karmienia, do 20 miesięcy budził się co 2 godziny☺

reklama
O rany Kinga, strasznie długo się tak często wybudzał :O
Tzn. że ja ledwo co zacznę się wysypiać, to będę chciała zajść w drugą ciążę :D

Potem już było lepiej ostatnie 4 może 3 miesiące budził się 3 razy☺ 2 nocki teraz bez i wczorajsza raz zobaczymy jak dzisiaj. Córka budziła się w nocy do 3.5 roku☺ a zaszlam jak skonczyla 4 więc też za dużo nie pospalam☺

Hello kobietki czy tez moge tu zawitac? Ja co prawda juz w trakcie staran o 3 i zarazem ostatnie juz Malenstwo aale zwazajac na to ile zajely mi starania o dugie Dzieciatko moze byc i tak ze zejdzie mi do 2018 roku...albo i dluzej

Adiika nie do konca taki pierwszy, bo od jakiegos czasu w ogole nie zabezpieczamy sie liczac na kontrolowana wpadkę ale teraz to już tak konkretnie staramy sie. Aschlee trzymam kciuki zeby tym razem bylo szybciej

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, chętnie bym do Was dołączyła do pogaduch z tym że bardzie to chciałabym urodzić w 2018 :)
Hej[emoji4][emoji110]

Ja w tym cyklu mierze temp. zeby wiedziec co i jak, ale ktoś kto sie na tym zna powiedzialby, ze to i tak niemiarodajne, bo wstaje w nocy do małego z 5 razy na cyca (taki się zrobił niedobry, wiec nie pamietam kiedy przespalam ciurkiem 3 godziny) i te mierzenie rano nie zawsze o tej samej porze, ale ładnie widać skok więc będę mierzyla dalej mimo wszystko.

I moj też z tych wymagajacych, dlatego chciałabym tak z 3 lata różnicy między dziećmi :)

Leylah masz dwojke dzieci? Jaka plec? :)
Tita to Wasz pierwszy cykl starań?
Mam dwoch chłopaków :) 3 lata i 17 miesiecy:)

A żebyś wiedziała Adiika[emoji23] u mnie tak było, jak tylko wyszedł pozytywny test , od razu skończyłam kp i to była pierwsza przespana noc od roku i tak jest do dzisiaj w przypadku Starszaka. Chociaz 9 mcy sie nacieszylsm ;)
Hello kobietki czy tez moge tu zawitac? Ja co prawda juz w trakcie staran o 3 i zarazem ostatnie juz Malenstwo aale zwazajac na to ile zajely mi starania o dugie Dzieciatko moze byc i tak ze zejdzie mi do 2018 roku...albo i dluzej
[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mały ładniej spał jak był młodszy, budzil się 2 razy czasem 3 razy w nocy a teraz bywa że nawet 5... Są i lepsze noce z jedną pobudką ale bardzo rzadko.

Opowiedzcie może o swoich poprzednich staraniach :) u mnie to trwało 8 cykli... Strasznie się przejmowałam tym wszystkim, że to tak długo trwa. A w cyklu, który już spisałam na straty się udało :)

A jeszcze dodam, że używałam testów owulacyjnych, starałam się z aplikacją ovufriend :) a w dwóch ostatnich cyklach stosowałam żel concive plus.

reklama
Wikomama bo to wlasnie zazwyczaj tak jest.Jak sie staramy to sa rozczarowania u mnie w ostatnoej ciazy to sie potwierdzilo w 100%

Do góry