reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
A może beta ? Bo można powiedzieć że okres Ci się spóźnia. Mojej przyjaciółce testy ciążowe wogole nie wychodziły ...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Mi w ciąży pozamacicznej testy też nie wychodziły, gdzie w ten sam dzień robiłam dwa testy + beta. Testy dwa różne, negatywne a beta ponad tysiąc. Ale nie chcę póki co iść na betę, może po niedzieli. Bo czuje, że okres przyjdzie więc bez sensu trochę by było robić na siłę betę. Jeśli ma być ciąża to będzie, jeśli nie to nie użyje magicznej różdżki żeby to zmienić. ;)

Mi w ciąży pozamacicznej testy też nie wychodziły, gdzie w ten sam dzień robiłam dwa testy + beta. Testy dwa różne, negatywne a beta ponad tysiąc. Ale nie chcę póki co iść na betę, może po niedzieli. Bo czuje, że okres przyjdzie więc bez sensu trochę by było robić na siłę betę. Jeśli ma być ciąża to będzie, jeśli nie to nie użyje magicznej różdżki żeby to zmienić. ;)
Mojej przyjaciółce w zdrowej ciąży nie wychodziły [emoji14] do tej pory nie wiemy jak to możliwe :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hej pytanie z innej półki która z was przeczytała w zeszłym roku najwięcej książek, która się wam podobała najbardziej moja biblioteczka pęka dlatego również sprzedaje po parę zl[emoji6]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej pytanie z innej półki która z was przeczytała w zeszłym roku najwięcej książek, która się wam podobała najbardziej moja biblioteczka pęka dlatego również sprzedaje po parę zl[emoji6]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam tyle książek a tylko jedna przeczytałam. Za dużo się działo w tamtym roku żebym mogła spokojnie przeczytać książke... A jakie książki posiadasz na sprzedaż?

reklama
Do góry