reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
A co czytasz? Ja tez uwielbiam ksiazki. Teraz koncze czytac to:
1515570915-a06a6020f3628bf6-aaaaaa.jpeg

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Ja aktualnie czytam Fabrylkantke Aniołków od Camilli Lackberg. Ogolnie tylko kryminaly cztytam :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem jak to rozegrać żebyś źle mnie nie zrozumiała... ;) Słowo torbiel pochodzi od słowa torba, torbiel inaczej to jama więc dalej rodzaj żeński. Razi mnie to trochę jak kobieta pisze i mówi "ten mój torbiel" , to tak jakby mówiła "ten mój macic". I nie piszę tego by zrobić Ci na złość. Warto zwracać uwagę na polszczyznę a tym bardziej jeśli chodzi o nasze babskie sprawy. Mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła.

Ale dziewczyny pamiętajcie torbiel to rodzaj żeński więc to ta torbiel. Pozbyć się można tej torbieli a nie tego torbiela. :) Dlatego wrzuciłam Wam artykuł, bo nie chciałam wprost pisać, że niektóre z was popełniły błąd. :)
hahaha za co mam sie gniewac? Jak tak to Cie razi to poprawiam sie :)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Cień jakiś był na pierwszym co potwierdza negatyw. Ale dla mnie on jest bez znaczenia bo zniknął cień i pojawiła się biel. [emoji23]
1515572396-8bf3799c7b301a7c-aaaaaa.jpeg

Do góry