reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
A co czytasz? Ja tez uwielbiam ksiazki. Teraz koncze czytac to:
1515570915-a06a6020f3628bf6-aaaaaa.jpeg

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Ja aktualnie czytam Fabrylkantke Aniołków od Camilli Lackberg. Ogolnie tylko kryminaly cztytam :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem jak to rozegrać żebyś źle mnie nie zrozumiała... ;) Słowo torbiel pochodzi od słowa torba, torbiel inaczej to jama więc dalej rodzaj żeński. Razi mnie to trochę jak kobieta pisze i mówi "ten mój torbiel" , to tak jakby mówiła "ten mój macic". I nie piszę tego by zrobić Ci na złość. Warto zwracać uwagę na polszczyznę a tym bardziej jeśli chodzi o nasze babskie sprawy. Mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła.

Ale dziewczyny pamiętajcie torbiel to rodzaj żeński więc to ta torbiel. Pozbyć się można tej torbieli a nie tego torbiela. :) Dlatego wrzuciłam Wam artykuł, bo nie chciałam wprost pisać, że niektóre z was popełniły błąd. :)
hahaha za co mam sie gniewac? Jak tak to Cie razi to poprawiam sie :)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Cień jakiś był na pierwszym co potwierdza negatyw. Ale dla mnie on jest bez znaczenia bo zniknął cień i pojawiła się biel. [emoji23]
1515572396-8bf3799c7b301a7c-aaaaaa.jpeg

Do góry