reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Ja aktualnie czytam Fabrylkantke Aniołków od Camilli Lackberg. Ogolnie tylko kryminaly cztytamA co czytasz? Ja tez uwielbiam ksiazki. Teraz koncze czytac to:
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasienka3b
hahaha za co mam sie gniewac? Jak tak to Cie razi to poprawiam sieNie wiem jak to rozegrać żebyś źle mnie nie zrozumiała... Słowo torbiel pochodzi od słowa torba, torbiel inaczej to jama więc dalej rodzaj żeński. Razi mnie to trochę jak kobieta pisze i mówi "ten mój torbiel" , to tak jakby mówiła "ten mój macic". I nie piszę tego by zrobić Ci na złość. Warto zwracać uwagę na polszczyznę a tym bardziej jeśli chodzi o nasze babskie sprawy. Mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła.
Ale dziewczyny pamiętajcie torbiel to rodzaj żeński więc to ta torbiel. Pozbyć się można tej torbieli a nie tego torbiela. Dlatego wrzuciłam Wam artykuł, bo nie chciałam wprost pisać, że niektóre z was popełniły błąd.
1
174974
Gość
Niektórzy nie lubią jak się go poprawia.hahaha za co mam sie gniewac? Jak tak to Cie razi to poprawiam sie
M
Mar1
Gość
Migdalove - nie ten test, to inny
A Ty temp. mierzysz?
A Ty temp. mierzysz?
Kasienka3b
A ja uwazam ze zwracanie uwagi jest dobre. Ja rozumu nie zjadlam wiec lubie gdy ktos mi zwraca uwage gdy robie cos zle.Niektórzy nie lubią jak się go poprawia.
1
174974
Gość
I to mi się podoba, też tak uważam. I nawet lubię jak ktoś mi uwagę zwraca,bo tak człowiek jest w niewiedzy. [emoji14]A ja uwazam ze zwracanie uwagi jest dobre. Ja rozumu nie zjadlam wiec lubie gdy ktos mi zwraca uwage gdy robie cos zle.
A może beta ? Bo można powiedzieć że okres Ci się spóźnia. Mojej przyjaciółce testy ciążowe wogole nie wychodziły ...Tylko na tym pierwszym widac, ale tylko zdążyłam zrobić zdjęcie to zniknęła i nie wróciła. [emoji23]
reklama
1
174974
Gość
Cień jakiś był na pierwszym co potwierdza negatyw. Ale dla mnie on jest bez znaczenia bo zniknął cień i pojawiła się biel. [emoji23]