reklama
Jak widze takie przytulaski to jeszcze bardziej tesknie za moim Lokim ;(A to klusek ze swoją panią w wersji #nomakeup z samowyzwalacza.
Zobacz załącznik 834821
Cudne psiska ! Nasz musiał zostać u teściów od kiedy kilka lat temu mój mąż zaczął pracować w dzień i w nocy ...
Migdalove miłego późnego wieczoru. Podobno cudny, ciepły, wzruszający film .
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Migdalove miłego późnego wieczoru. Podobno cudny, ciepły, wzruszający film .
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
U nas szykuje się wieczorny seansik (znowu [emoji14] ) będziemy oglądać Był sobie pies. Coś luźnego tym razem, bo ostatnio same thillery lub horrory.
Która z was ma psiaka? Chwalcie się.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Ale superaśny, fajną ma sierść.mój maluch
1
174974
Gość
A co się stało z nim?Jak widze takie przytulaski to jeszcze bardziej tesknie za moim Lokim ;(
Dagaa11
Fanka BB :)
My mielismy kotke czarna, ale niestety w maju ktos zostawil otwarte drzwi na taras i uciekla. Podejrzewam, ze ktos musial ja sobie przywłaszczyc, bo raczej by wrocila smutek byl ogromy... ale jeszcze kiedys bedziemy mieli kota na bank za psami oboje nie przepadamy. Tzn nie przeszkadzaja mi, ale nie chcialabym miec psa w domu. Jednak bardziej kociara ze mnie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale superaśny, fajną ma sierść.
reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Haha sluchajcie, moj siedzi w pracy i pisze do niego "Jak jutro mi test wyjdzie pozytywny, to sie poprzytulamy zanim pojade do pracy, bo czuje ze owu bedzie szybciej". A on mi na to:"A co to kur*** jest OWU?" Faceci....