reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A jaka masz cere? Probowalas peelingu z miodu i aspiryny? Ja zawsze mialam zaskorniki bo mam cere mieszana z rozszerzonymi porami w strefie t. Uzywalam roznych kosmetykow masek srasek, ale najbardziej lubie wegiel aktywny i kwas salicylowy wlasnie. Teraz uzywam 2 razy w tygodniu peelingu Burt's Bees i jestem mega zadowolona. Nie wysusza i nie sciaga, a oczyszcza.
1515532493-9a1b776eb0b8ae9b-aaaaaa.png
Też mam mieszaną, z jednej strony bardzo się przesusza ale z drugiej cholernie tłusta. O ile tego ja próbowałam... Szkoda mówić ile pieniędzy poszło na marne. Szkoda, że ten peeling nie jest gdzieś stacjonarnie. Zamawiałaś z ich strony?

reklama
Też mam mieszaną, z jednej strony bardzo się przesusza ale z drugiej cholernie tłusta. O ile tego ja próbowałam... Szkoda mówić ile pieniędzy poszło na marne. Szkoda, że ten peeling nie jest gdzieś stacjonarnie. Zamawiałaś z ich strony?

Polecam serie kwasów dobranych do skóry i nawilżenie ;) a pózniej co jakiś czas dla utrzymania efektu...
Właśnie muszę do nich wrócić ;)

Hej wam wszystkim! U mnie 28dc. Póki co na @ cisza. Kurcze gdyby mój tato nie zapomniał kluczy do domu to chyba bym spała do 11... Chyba za długo śpię. Zaraz mój kochany przyjedzie na przerwę, no i dostałam zakaz samemu jechać na badania krwi bo ogólnie to po pobraniu potrafię zemdleć więc będzie załatwiał wolne na dniach by jechać na te badania.
A sny mam tak głupie, dziwne a zarazem takie realne, że jestem przerażona. [emoji44]
Ty chyba zapylone jesteś kochana :). Ja w ciąży miałam takie porąbane sny, że masakra i co najlepsze, że nie pamietam kiedy mi się coś śniło. Tylko wtedy ;).
Trzymam kciuki!

Ta maska ma sens, jeśli masz coś czym domkniesz pory ... np. maseczkę zwężającą pory, którą użyjesz po węglowej. Inaczej nie ma sensu, bo niezamknięte pory czyli nowe zaskórniki...

Mój mąż stwierdził, że ma męską grypę. Jak już on sam tak mówi to czeka mnie masakra ;( faceci i przeziębienie ehh
U mnie są już zamknięte dlatego trudno mi się pozbyć zaskórników, nie pamiętam czego używałam, ale ostatnio całkiem mi zniknęły. Za cholere nie pamiętam czego używałam...

Ta maska ma sens, jeśli masz coś czym domkniesz pory ... np. maseczkę zwężającą pory, którą użyjesz po węglowej. Inaczej nie ma sensu, bo niezamknięte pory czyli nowe zaskórniki...

Mój mąż stwierdził, że ma męską grypę. Jak już on sam tak mówi to czeka mnie masakra ;( faceci i przeziębienie ehh
Dokladnie, jak sie ma szerokie pory to trzeba je oczyszczac co jakis czas. Nie znam niestety dobrego sposobu na zwezenie porow. Kraza rozne tutoriale na youtubie, ale nie polecam ani pasty do zebow, ani mleczka na zgage. Pozostaje tylko tonizowac skore, porzadnie nawilzac i oczyszczac.

Ten peeling, ktory polecilam, mam wyprobowany i zakochalam sie w nim. Nie uzywalam w Polsce, totez nie wiem gdzie, poza internetem, jest dostepny.

Meska grypa to jakis koszmar. Wspolczuje

Dziewczyny! Oświadczam, ze ta maska nie jest grosza warta. Kupilam dzisiaj w rossmanie. Chcialam kupic ta oryginalna Pilaten(bo czytalam, ze ma mega opinie), ale nie bylo, wiec skusilam sie na inna: selfie project czarna maska peel-off. Oprocz wloskow nie wyciagnela mi nic, a zrobilam parowke, pory sie otwarly na maksa. Jestem zawiedziona. 18 zl poszlo sie.... a ja niestety tez mam ogromny problem z wagrami na nosie i po bokach nosa :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas szykuje się wieczorny seansik (znowu :p ) będziemy oglądać Był sobie pies. Coś luźnego tym razem, bo ostatnio same thillery lub horrory. :)
Która z was ma psiaka? Chwalcie się. :)

U nas seansu nie bedzie, bo moj ma.nocki w tym tygodniu, takze spedzam noce samotnie z książką. Jestem tak uzalezniona od czytania, ze nie jestem juz powoli w stanie zasnąć bez przeczytania chociaz kilku stron :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry