reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

lubella-jajeczna-gwiazdki-makaron-250-g-makaron-ze-spichlerza_0.jpg

W kauflandzie jest w takim niebieskim lub zielonym opakowaniu ale z innej firmy. :)
Za mną chodzi krem brokułowy :)

reklama
Nie kazdy ma objawy owu. Sluz mozecie miec glebiej i tez tego nie wychwycicie. Jesli testy wychodza to trzeba dzialac.
Kobieta nieee ja szukam objawow ciazy i mam wszystkie lacznie z ruchami dziecka haha

Ale jestem zła na siebie. Cholernie niezdarna od jakiegoś czasu... Zaraz będę cała w siniakach. ;/

Wiecie co, ogólnie nie lubię soku pomidorowego, ale jak otworzyłam pomidory z puszki to tak mi się zachciało spróbować i w ogóle wypić taki sok pomidorowy, że szok. Co ten organizm ze mną wyczynia...

Wiem, ze juz pytalam, ale wole zapytac jeszcze raz. Jak wyczuc palcem otwarosc szyjki? Mam albo jakies palce bez czucia albo juz nie wiem co. W tym miesiacu musi mi sie udac

reklama
Ale jestem zła na siebie. Cholernie niezdarna od jakiegoś czasu... Zaraz będę cała w siniakach. ;/

Wiecie co, ogólnie nie lubię soku pomidorowego, ale jak otworzyłam pomidory z puszki to tak mi się zachciało spróbować i w ogóle wypić taki sok pomidorowy, że szok. Co ten organizm ze mną wyczynia...
Ja w zeszlym tygodniu potknelam sie o kota i polecialam na stolik biodrem i na podloge czolem, wiec wiem jakie to uczucie, ale nie martw sie, minie. Moze jestes po prostu oslabiona. Bierzesz witaminy?

Do góry