reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
Dziewczyny czy lek Duphaston moze wywolywac zaparcia? Bo od kad go biore to strasznie sie z tym mencze:/
Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy lek Duphaston moze wywolywac zaparcia? Bo od kad go biore to strasznie sie z tym mencze:/
Może powodować
1
174974
Gość
Każdy lek może wywoływać zaparcia niestety. Mi na zaparcia pomaga kawa z mlekiem. Dodam, że piję tylko rozpuszczalną.Dziewczyny czy lek Duphaston moze wywolywac zaparcia? Bo od kad go biore to strasznie sie z tym mencze:/
Otoona
Mnie też pomaga kawa z mlekiemKażdy lek może wywoływać zaparcia niestety. Mi na zaparcia pomaga kawa z mlekiem. Dodam, że piję tylko rozpuszczalną.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Ogólnie miałam wielki problem z zaparciami i to tak ogólnie, mój organizm tak się przyzwyczaił do tego, że nie czułam potrzeby wypróżnienia nawet 7 dni, tak więc w miesiącu wypróżniałam się około 4-5 razy... W końcu poczytałam, że to może prowadzić nawet do wrzodów na jelicie, mój narzeczony mówi, żebym co rano wypiła kawę i to pomoże, tyle, że wtedy nie lubiłam kawy jakiejkowiek. No ale się przemogłam i tak już wszystko wróciło do normy, nie stosuję leków na zaparcia czy suplementów tylko właśnie kawka z mlekiem raz lub dwa razy dziennie ale teraz już ze smakiem, bo nie wyobrażam sobie nie pić kawy.Mnie też pomaga kawa z mlekiem
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Moze kazal ci tez nasz doktorwk brac 2 dni po pozytywnym tescie owu przez 10 dni?Dziewczyny czy lek Duphaston moze wywolywac zaparcia? Bo od kad go biore to strasznie sie z tym mencze:/
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jotka_
@ Migdalove,l twój narzeczony jest w twoim wieku też??? Tak pytam z ciekawosci=)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
reklama
Jotka_
Jeny dziewczyny jakie mam podbrzusze nabrzmiale... masakra