reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witam dziewczyny pytanie z innej półki do Osób które mają małe dzieci ponad rocznego wybieramy się z mężem nad moze kwiecień maj między innymi żebym ja po wdychala jodu czy któraś z was była tak daleko z malym jeśli tak jak mu czas zapewniliscie?bo to różnie jest wierci się w foteliku nie usiedzi spokojnie nawet godz chyba że spi

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
My od malego jezdzimy po o Polsce z synem, zawsze śpiewamy, opowiatamy/cYtamy bajki, jakies paluszki wcina, ale glownie śpi =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Moj maz byl ze mną od poczatku do konca.. trzymal mnie za rękę, kolysal pomagal kucac.. po porodzie pomagal mi kompac sie .. ja mialam komplikacje bo miesiac po nadal mnie bolalo krocze okazalo sie ze mam w srodku gigantyczny ropień. Pomagal mi siadac w miske z azulanem, psiukal rane pod prysznicem...

Bdyby go nie bylo przy mnie przy porodzie to balabym się, a tak czulam sie bezpiecznie, ale on chcial. Uwazam ze jezeli partner nie chce to nie owinnosie go zmuszac ale ppowinien byc ktos, mama , tesciowa, siotra przyjaciolka.. kto kolwiek

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Dokladnie jestem takiego samego zdania, kobieta rodzaca powinna byc z kims bliskim, obojetnie czy bedzie ti mąż czy niemąż.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dagaa11 Bardzo fajnie, że jest tu nas co raz więcej z naszego regionu ;). Może kiedyś uda nam się spotkać na kawce razem z Kasienka3b. Cieszę się, że masz już lepszy humor ;). Tak trzymać.

KatiNails Ja też chrzciłam syna po mszy i uważam, że tak jest lepiej. Lubię taką kameralną atmosferę a nie jak wszyscy się patrzą itd. Oczywiście z przygotowaniami do chrztu też miałam przeboje z teściową. My niestety z nimi mieszkamy. Oni na dole my na górze. Teściu jest spoko człowiek ale teściowa bywa okropna. Mam nadzieję, że kiedyś uda się nam wybudować nasz własny domek.

Kari21 Bardzo mi przykro z powodu Twoich strat. Podziwiam Cię za Twoją siłę i upór, żeby zostać mamą. My postanowiliśmy, że jeśli sytuacja się powtórzy z poronieniem od razu robimy badania genetyczne nas i dziecka jeśli będzie to możliwe.

Jeśli chodzi o mojego męża był ze mną na paru badaniach usg jak byłam w ciąży. Przy porodzie od samego początku do samego końca był i bardzo mu się podobało. Stwierdził, że łożysko wygląda okropnie. Czasami mam wrażenie, że on się minął z powołaniem. 4 godziny po porodzie zapytał kiedy następne dziecko. On to miał wtedy poczucie humoru. Adrenalina w nim buzowała nie ma co ;p i chyba to, że został tatą w swoje urodziny ;).

@Otoona my mamy to szczęście, że mieszkamy sami :D i jak nie mam ochoty nikt mnie nie zmusi jechać do niej. Na początku byłam wpatrzona a teściowa
Wynajmowaliśmy mieszkanie okno w okno z mieszkaniem teściowej, nigdy nie zaproszona nie przychodziła. Zresztą do tej pory tak jest. Albo ona dzwoni żebyśmy na obiad czy kawę przyszli albo jak my mamy ochotę ich zaprosić do dzwonimy. Ale swoje humorki teściowa ma. I jak mój odciął z nią pępowinę, to mam wrażenie że ona z Damianem nie.. młodszy, cudowny synek..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziewczyny, dziś 42 dzień cyklu. Ogólnie moje cykle są dość długie tak do 35-37 dni. Rzadko cykl mi się wydłuża o jeszcze kilka dni.
Do tej pory testy negatywne, wczoraj i przedwczoraj pojawił się ciągnący ból w podbrzuszu, wczoraj pojawiło się kilka małych plamek na wkładce, dziś nic. Możliwe że to implantacja?? Po jakim czasie od ewentualnej implantacji testy z moczu wyjdą pozytywne?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dziś 42 dzień cyklu. Ogólnie moje cykle są dość długie tak do 35-37 dni.
Do tej pory testy negatywne, wczoraj i przedwczoraj pojawił się ciągnący ból w podbrzuszu, wczoraj pojawiło się kilka małych plamek na wkładce, dziś nic. Możliwe że to implantacja?? Po jakim czasie od ewentualnej implantacji testy z moczu wyjdą pozytywne?
Przynajmniej 48h. Ja objawy zagnieżdżania czułam od soboty, we wtorek cień cienia na czułym teście

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry