reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Ja pewnie wybrałabym strój czerwonego kaptura. Wydaje mi się bardziej kobiecy i zawsze można go podrasowa.

@ mam dostać 9 stycznia, więc cierpliwie czekam :).

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
no to już niedługo ;)
Strój będzie skromny- o tyle dobrze. Nie mogę mieć stroju takiego, no wiesz, wyzywającego ;)

reklama
Cześć dziewczyny. Kiedyś napisałam tu kilka postów, później byłam więcej na staraczkach 2017, ale widze tu duuuuzo znajomych awatarów z tamtego tematu, więc... Mogę się i ja dołączyć? :D
Jestem Karolina, mam 23 lata (prawie 24, ale jak ktoś mnie pyta odpowiadam, że mam 20 :D)
15 dzień 6 cyklu, 2 dni po owu. Staramy się niby pół roku, ale dopiero ten cykl z testami owu (dzięki @Jotka_Szczotka, która mnie namówiła :D) i większą spiną. Znaczy... Ja jestem przekonana, że ja w tym cyklu w ciążę zajdę i koniec :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Kiedyś napisałam tu kilka postów, później byłam więcej na staraczkach 2017, ale widze tu duuuuzo znajomych awatarów z tamtego tematu, więc... Mogę się i ja dołączyć? :D
Jestem Karolina, mam 23 lata (prawie 24, ale jak ktoś mnie pyta odpowiadam, że mam 20 :D)
15 dzień 6 cyklu, 2 dni po owu. Staramy się niby pół roku, ale dopiero ten cykl z testami owu (dzięki @Jotka_Szczotka, która mnie namówiła :D) i większą spiną. Znaczy... Ja jestem przekonana, że ja w tym cyklu w ciążę zajdę i koniec :D

Witaj! Zapisz się koniecznie do naszej tabelki tnij.at/starania2018 instrukcje znajdziesz u mnie na profilu. Jeśli byś wolała żeby Cię dopisać to daj znać. :)

Witam :). Fajnie, że jest tu nas tak dużo. Trzymam kciuki :). Grunt to pozytywne myślenie. Chociaż u mnie pod koniec cyklu z tym gorzej :).

Witam :). Fajnie, że jest tu nas tak dużo. Trzymam kciuki :). Grunt to pozytywne myślenie. Chociaż u mnie pod koniec cyklu z tym gorzej :).

Ponoć siła umysłu silniejsza od siły materii, więc testuje to. Zaszkodzić przecież nie zaszkodzi :) więc myśl pozytywnie. A może się uda! :)

Witaj! Zapisz się koniecznie do naszej tabelki tnij.at/starania2018 instrukcje znajdziesz u mnie na profilu. Jeśli byś wolała żeby Cię dopisać to daj znać. :)
A mogłabyś mi pomóc? :D bo na aplikacji ani nie widzę info w Twoim profilu, ani tabelki na telefonie nie mogę ogarnąć. ;)
Biedna Ty! Każdy Cię z tą tabelką męczy :D

Mi z męskich imion tak najbardziej na swiecie podoba sie imie Izydor. Ale moj maz kategorycznie sie nie zgadza i z moich typów wybral Wiktor, Olaf i Seweryn=)ja jestem bardzo za Olafem, ale zobaczymy krore bedzie niżej w zestawieniu gusu na 2017.

Dla dziewczynki mam mega duzo typow i zaden sie mezowi nie podoba =D ostatnio stanelo na Oldze.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Olaf no super:) Kojarzy mi sie z tym balwanem z krainy lodu.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Witaj :)

Mi z męskich imion tak najbardziej na swiecie podoba sie imie Izydor. Ale moj maz kategorycznie sie nie zgadza i z moich typów wybral Wiktor, Olaf i Seweryn=)ja jestem bardzo za Olafem, ale zobaczymy krore bedzie niżej w zestawieniu gusu na 2017.

Dla dziewczynki mam mega duzo typow i zaden sie mezowi nie podoba =D ostatnio stanelo na Oldze.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Olga i Olaf... Kurcze, Jotka! Musisz walnąć bliźniaki!

reklama
Ponoć siła umysłu silniejsza od siły materii, więc testuje to. Zaszkodzić przecież nie zaszkodzi :) więc myśl pozytywnie. A może się uda! :)

Powiem Ci że coś w tym jest. Miałam tak gdy staraliśmy się o synka. Przez 3 cykle ciągle się spinalam i wszystko było na nie. Gdy rozpoczęłam 4 cykl i totalnie się wyluzowalam to się udało. Plus pozytywne myślenie i efekt był.

Do góry