reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja pewnie wybrałabym strój czerwonego kaptura. Wydaje mi się bardziej kobiecy i zawsze można go podrasowa.

@ mam dostać 9 stycznia, więc cierpliwie czekam :).

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
no to już niedługo ;)
Strój będzie skromny- o tyle dobrze. Nie mogę mieć stroju takiego, no wiesz, wyzywającego ;)

reklama
Cześć dziewczyny. Kiedyś napisałam tu kilka postów, później byłam więcej na staraczkach 2017, ale widze tu duuuuzo znajomych awatarów z tamtego tematu, więc... Mogę się i ja dołączyć? :D
Jestem Karolina, mam 23 lata (prawie 24, ale jak ktoś mnie pyta odpowiadam, że mam 20 :D)
15 dzień 6 cyklu, 2 dni po owu. Staramy się niby pół roku, ale dopiero ten cykl z testami owu (dzięki @Jotka_Szczotka, która mnie namówiła :D) i większą spiną. Znaczy... Ja jestem przekonana, że ja w tym cyklu w ciążę zajdę i koniec :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Kiedyś napisałam tu kilka postów, później byłam więcej na staraczkach 2017, ale widze tu duuuuzo znajomych awatarów z tamtego tematu, więc... Mogę się i ja dołączyć? :D
Jestem Karolina, mam 23 lata (prawie 24, ale jak ktoś mnie pyta odpowiadam, że mam 20 :D)
15 dzień 6 cyklu, 2 dni po owu. Staramy się niby pół roku, ale dopiero ten cykl z testami owu (dzięki @Jotka_Szczotka, która mnie namówiła :D) i większą spiną. Znaczy... Ja jestem przekonana, że ja w tym cyklu w ciążę zajdę i koniec :D

Witaj! Zapisz się koniecznie do naszej tabelki tnij.at/starania2018 instrukcje znajdziesz u mnie na profilu. Jeśli byś wolała żeby Cię dopisać to daj znać. :)

Witam :). Fajnie, że jest tu nas tak dużo. Trzymam kciuki :). Grunt to pozytywne myślenie. Chociaż u mnie pod koniec cyklu z tym gorzej :).

Witam :). Fajnie, że jest tu nas tak dużo. Trzymam kciuki :). Grunt to pozytywne myślenie. Chociaż u mnie pod koniec cyklu z tym gorzej :).

Ponoć siła umysłu silniejsza od siły materii, więc testuje to. Zaszkodzić przecież nie zaszkodzi :) więc myśl pozytywnie. A może się uda! :)

Witaj! Zapisz się koniecznie do naszej tabelki tnij.at/starania2018 instrukcje znajdziesz u mnie na profilu. Jeśli byś wolała żeby Cię dopisać to daj znać. :)
A mogłabyś mi pomóc? :D bo na aplikacji ani nie widzę info w Twoim profilu, ani tabelki na telefonie nie mogę ogarnąć. ;)
Biedna Ty! Każdy Cię z tą tabelką męczy :D

Mi z męskich imion tak najbardziej na swiecie podoba sie imie Izydor. Ale moj maz kategorycznie sie nie zgadza i z moich typów wybral Wiktor, Olaf i Seweryn=)ja jestem bardzo za Olafem, ale zobaczymy krore bedzie niżej w zestawieniu gusu na 2017.

Dla dziewczynki mam mega duzo typow i zaden sie mezowi nie podoba =D ostatnio stanelo na Oldze.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Olaf no super:) Kojarzy mi sie z tym balwanem z krainy lodu.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Witaj :)

Mi z męskich imion tak najbardziej na swiecie podoba sie imie Izydor. Ale moj maz kategorycznie sie nie zgadza i z moich typów wybral Wiktor, Olaf i Seweryn=)ja jestem bardzo za Olafem, ale zobaczymy krore bedzie niżej w zestawieniu gusu na 2017.

Dla dziewczynki mam mega duzo typow i zaden sie mezowi nie podoba =D ostatnio stanelo na Oldze.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Olga i Olaf... Kurcze, Jotka! Musisz walnąć bliźniaki!

reklama
Ponoć siła umysłu silniejsza od siły materii, więc testuje to. Zaszkodzić przecież nie zaszkodzi :) więc myśl pozytywnie. A może się uda! :)

Powiem Ci że coś w tym jest. Miałam tak gdy staraliśmy się o synka. Przez 3 cykle ciągle się spinalam i wszystko było na nie. Gdy rozpoczęłam 4 cykl i totalnie się wyluzowalam to się udało. Plus pozytywne myślenie i efekt był.

Do góry