reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Ja mam postanowienie obijać się ile się da do porodu [emoji14]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Fajne postanowienie[emoji23]też bym takie chciala[emoji23][emoji23]
Ja nie robilam postanowień bo i tak ich nie spelnie[emoji53]no może jedynie ze zajde w tym roku w ciaze[emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja rzucam palenie okropny nalog ale nie pale juz 5 dni ;) no i chce wrocic na fitness zanim zobacze dwie kreski ktore tez sa moim postanowieniem ;)
Ja też przestałam palić ale dziś 3ci dzień. A rzucam ze względu na jelitówkę która miałam i nie mogłam palić i teraz mi szkoda zapalić jak już tylle nie paliłam. Mam nadzieję że damy radę!! Fakt że ja rzucam e papierosa ale to też mega trudne bo jego to non stop paliłam

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w 2dc :) od dziś biorę CLO. Ciekawe ile cykli mogę go brać hmm. Zapytam się na kolejnej wizycie u gina. No i muszę się zapisać na monitoring. Mam nadzieję że 13dc nie będzie za pózno :)

Ja też przestałam palić ale dziś 3ci dzień. A rzucam ze względu na jelitówkę która miałam i nie mogłam palić i teraz mi szkoda zapalić jak już tylle nie paliłam. Mam nadzieję że damy radę!! Fakt że ja rzucam e papierosa ale to też mega trudne bo jego to non stop paliłam

Jak ja się cieszę że nałóg rzuciłam dwa lata temu, a jak czasem zapaliłam do towarzystwa to i tak potem mnie nie ciągnęło :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry