reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Niby tak, ale z szybkim powrotem do pracy miałabym problem ;)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
No to prawda [emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wogole coraz więcej staraczek jest [emoji7][emoji7]
Witam serdecznie wszystkie i wysyłam ciążowe fluidki, żebyście mogły się ciąża zarazić [emoji23][emoji23]
U mnie dziś słabsze nudności niż ostatnio ale za to zgaga od wczoraj mnie maltretuje...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ile ja bym dała za te nudności i zgage ;)
To i tak pikuś teraz [emoji23] połowę ciąży z synem spędziłam na uściskach z WC ;)
27dc test pozytywny, a romans z wc od 28dc. Teraz długo bez objawów bo dopiero od 5t3d się zaczęły i na początku myślałam że to stres przedślubny, ale nudności zostały. No i z synem w ciąży zgagę miałam ze dwa razy na koniec ciąży. Także zupełnie inna ciąża.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mimo wszystko zazdroszcze ;)
Ten początek ciąży chyba najgorszy do zniesienia a pozniej juz tylko lepiej :)
Końcówka ciąży w lecie też ciężka, ale.. ;)
Nie ma co zazdrościć w końcu kazda z Was się doczekać [emoji7][emoji7][emoji7]
A ja czekam na te Wasze pozytywne testy ciążowe bardziej niż jak na swoje czekałam [emoji7]z każdym kolejnym pozytywnym testem cieszę się jakby to co najmniej moje testy były [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Witam sie z rana.
Witam nowe kolezanki I zycze owocnych staran ...
@KatiNails super ze wszystko dobrze po wizycie teraz to juz pewnie jestes calkiem spokojna chociaz chyba kazda z nas czeka by zakonczyl sie 1trymestr ale u ciebie juz nie.dlugo to nastapi takze trzymam.&&& kochana by wszystko u Was bylo dobrze @Ewarut za Ciebie tez mocno mocno trzymam.&&&& I twoja fasolke...u mnie dzis 13dc mysle.ze wczoraj mogla byc owulavja ale ze nie.robie testow to nie jestem tez wstanie precyzyjnie tego okreslic jedynie po objawach chociaz zawsze mi sie wydawalo ze owu byla pozniej mam.cykle 28dni .
Co tam dzis skarby na obiadek przyrzadzacie @KatiNails jakis pomysl ?:-) :-) :-)

Do góry