Kochana dziękuję :* no jeszcze kolejne 6 tygodni do drugiego trymestru. Ja od świat nic nie gotuje bo świętach mnie nudności dopadły i nie jestem w stanie do kuchni wejść. Teraz ja praktycznie nic nie jem, a mąż to pierogi kupi, to kopytka, to frytki usmaży czy coś tam prostego sobie zrobi.Witam sie z rana.
Witam nowe kolezanki I zycze owocnych staran ...
@KatiNails super ze wszystko dobrze po wizycie teraz to juz pewnie jestes calkiem spokojna chociaz chyba kazda z nas czeka by zakonczyl sie 1trymestr ale u ciebie juz nie.dlugo to nastapi takze trzymam.&&& kochana by wszystko u Was bylo dobrze @Ewarut za Ciebie tez mocno mocno trzymam.&&&& I twoja fasolke...u mnie dzis 13dc mysle.ze wczoraj mogla byc owulavja ale ze nie.robie testow to nie jestem tez wstanie precyzyjnie tego okreslic jedynie po objawach chociaz zawsze mi sie wydawalo ze owu byla pozniej mam.cykle 28dni .
Co tam dzis skarby na obiadek przyrzadzacie @KatiNails jakis pomysl ?:-) :-) :-)
reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Notona 2017 caly dzien sie ic nie dzieje bardzi =/Oo widze coraz wiecej staraczek z 2017 przechodzi, czesc Jotka!
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Jotka_
A witaj=) z ktorej dzielnicy jestes? Jesli moge zspytsc #DWidzę że coraz więcej nas 28 letnich (rocznikowo) staraczek
@Jotka_Szczotka mieszkasz niedaleko mnie sasiadko bo ja z Warszawy
U
użytkownik JOn
Gość
A witaj=) z ktorej dzielnicy jestes? Jesli moge zspytsc #D
Mieszkam na Mokotowie
Jotka_
Noooooo to nie znowu taka sasiadka to juz za wodą =D haha.... ja OtwockMieszkam na Mokotowie
U
użytkownik JOn
Gość
Noooooo to nie znowu taka sasiadka to juz za wodą =D haha.... ja Otwock
Ale wychowalam sie na Pradze Poludnie wiec po tej fajnej stronie wody
Ale wesele bede miala w Otwocku Wielkim
judytka777
Widzę ze dużo się nas tu zrobiło[emoji4]fajnie.ja zaczynam działania od dzisiaj i postaram się ciągnąć codziennie[emoji4]maraton jakoś może zdziała cuda[emoji6]
@AniaS35 ja mam z wczoraj spagetti[emoji12]
Po tych świętach jakaś ciagle zmęczona chodzę.może to przez te pogodę ale normalnie nic mi się nie chce[emoji53]przedwczoraj zmusilam na aerobik i oczywiście zakwasy nie dają mi usiąść na kibelek[emoji47]
Dziewczyny a wy jakieś postanowienia noworoczne macie czy nic?
Miłego dnia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Po tych świętach jakaś ciagle zmęczona chodzę.może to przez te pogodę ale normalnie nic mi się nie chce[emoji53]przedwczoraj zmusilam na aerobik i oczywiście zakwasy nie dają mi usiąść na kibelek[emoji47]
Miłego dnia
U
użytkownik JOn
Gość
Widzę ze dużo się nas tu zrobiło[emoji4]fajnie.ja zaczynam działania od dzisiaj i postaram się ciągnąć codziennie[emoji4]maraton jakoś może zdziała cuda[emoji6]
Miłego dnia
Ja rzucam palenie okropny nalog ale nie pale juz 5 dni no i chce wrocic na fitness zanim zobacze dwie kreski ktore tez sa moim postanowieniem
reklama