reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam sie z rana.
Witam nowe kolezanki I zycze owocnych staran ...
@KatiNails super ze wszystko dobrze po wizycie teraz to juz pewnie jestes calkiem spokojna chociaz chyba kazda z nas czeka by zakonczyl sie 1trymestr ale u ciebie juz nie.dlugo to nastapi takze trzymam.&&& kochana by wszystko u Was bylo dobrze @Ewarut za Ciebie tez mocno mocno trzymam.&&&& I twoja fasolke...u mnie dzis 13dc mysle.ze wczoraj mogla byc owulavja ale ze nie.robie testow to nie jestem tez wstanie precyzyjnie tego okreslic jedynie po objawach chociaz zawsze mi sie wydawalo ze owu byla pozniej mam.cykle 28dni .
Co tam dzis skarby na obiadek przyrzadzacie @KatiNails jakis pomysl ?:-) :-) :-)
Kochana dziękuję :* no jeszcze kolejne 6 tygodni do drugiego trymestru. Ja od świat nic nie gotuje :( bo świętach mnie nudności dopadły i nie jestem w stanie do kuchni wejść. Teraz ja praktycznie nic nie jem, a mąż to pierogi kupi, to kopytka, to frytki usmaży czy coś tam prostego sobie zrobi.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Widzę ze dużo się nas tu zrobiło[emoji4]fajnie.ja zaczynam działania od dzisiaj i postaram się ciągnąć codziennie[emoji4]maraton jakoś może zdziała cuda[emoji6]
@AniaS35 ja mam z wczoraj spagetti[emoji12]
Po tych świętach jakaś ciagle zmęczona chodzę.może to przez te pogodę ale normalnie nic mi się nie chce[emoji53]przedwczoraj zmusilam na aerobik i oczywiście zakwasy nie dają mi usiąść na kibelek[emoji47]
Dziewczyny a wy jakieś postanowienia noworoczne macie czy nic?
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę ze dużo się nas tu zrobiło[emoji4]fajnie.ja zaczynam działania od dzisiaj i postaram się ciągnąć codziennie[emoji4]maraton jakoś może zdziała cuda[emoji6]
@AniaS35 ja mam z wczoraj spagetti[emoji12]
Po tych świętach jakaś ciagle zmęczona chodzę.może to przez te pogodę ale normalnie nic mi się nie chce[emoji53]przedwczoraj zmusilam na aerobik i oczywiście zakwasy nie dają mi usiąść na kibelek[emoji47]
Dziewczyny a wy jakieś postanowienia noworoczne macie czy nic?
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rzucam palenie okropny nalog ale nie pale juz 5 dni ;) no i chce wrocic na fitness zanim zobacze dwie kreski ktore tez sa moim postanowieniem ;)

reklama
Do góry