Agusia2402
Aktywna w BB
Dziś mój 26 dc w 14dc miałam owulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej to jesteśmy sąsiadkami Zresztą 7 lat mieszkałam w J-biuO, ja pochodzę ze śląska cieszyńskiego, a od dwóch lat mieszkam w Jastrzębiu.
To mój drugi cykl, chociaż bez zabezpieczenia już chyba czwarty czy piąty. Myślę że pomógł clostibegyt i żel conceive plus w tym cyklu.Agusia który cykl starań?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Ten żel to i my chyba kupimy.To mój drugi cykl, chociaż bez zabezpieczenia już chyba czwarty czy piąty. Myślę że pomógł clostibegyt i żel conceive plus w tym cyklu.
Ile tu się testowan szykuje w najbliższym czasie, fajnie
Co do katastrof w przestworzach, to uwielbialam oglądać, poki nie musialam latac co chwilę samolotami, teraz juz bym nie obejrzala, bo juz bym chyba do samolotu nie wsiadla
Jak działa ten żel conceive plus? Przedłuża żywotność plemników?
Polecam:-)Ten żel to i my chyba kupimy.