reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A u mnie piersi wręcz przeciwnie, za tydzień (nie)powinnam mieć @ a one jakieś takie dziwne flaczki. [emoji23] Nie bolą w ogóle do tego sutki ciągle mam zimne... Jakiś dziwak ze mnie. [emoji89]
Migdałowe mnie zaczęły boleć dopiero jakiś tydzień po terminie @ :p teraz bolą i rosną, stary skacze ze szczęścia.

reklama
My oglądaliśmy 'Zaplątani' :)

ckai9jcgezx02s4y.png
My dzisiaj oglądaliśmy jakiś program o katastrofach lotniczych :-) młoda ten program uwielbia :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Elodia znów katastrofy lotnicze ? :d hehe

ckai9jcgezx02s4y.png
No tak wyszło. Młoda lubi takie ciężkie yematy. Potwm miało coś o kanibalach lecieć ale przełączylam bo to juz by za drqstyczne było :-)

Mloda pije reszte pepsi do kolacji a my obalamy z M resztę szmpana....znaczy sie tej musującej Kadarki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

A z tymi piersiami to zawsze przed okresem mi wręcz puchły, nie mogłam ich dotknąć, straszne to było. Ale odkąd biorę euthyrox to tylko są lekko nabrzmiale, no ale nie w tym cyklu. [emoji44]

A z tymi piersiami to zawsze przed okresem mi wręcz puchły, nie mogłam ich dotknąć, straszne to było. Ale odkąd biorę euthyrox to tylko są lekko nabrzmiale, no ale nie w tym cyklu. [emoji44]
Mi teraz niby po owu na pewno a cyce nie bolą nic. Ale ja z tym mialam roznie. Czasami cyce bolą mocno a czasami w ogole.nie wiem od czego to zalezy.

Aaa zobaczymy czy moje prognozy dotyczące @ są trafne. Powinna przyjść najwczesniej w piątek lub sobotę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

No tak wyszło. Młoda lubi takie ciężkie yematy. Potwm miało coś o kanibalach lecieć ale przełączylam bo to juz by za drqstyczne było :-)

Mloda pije reszte pepsi do kolacji a my obalamy z M resztę szmpana....znaczy sie tej musującej Kadarki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

A może pilotem zostanie? :d

ckai9jcgezx02s4y.png

reklama
A może pilotem zostanie? :d

ckai9jcgezx02s4y.png
O boże....akurat byl odcinek tego programu w ktorym samolot wojskowy zderzyl się z pasażerskim bo się nie widzieli ani na radarach itp. Ale ona ma lęk wysokości po mnie tak że wątpię że zostanie pilotem....no chyba ze na jakims sumulatorze lotu hehe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry