reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ja tez używam tego żelu Conceive plus i jest ekstra :-) najważniejsze że po nim nie ma szans na infekcje. Mój gin polecał choć drogi. Dodatkowo wspomaga plemniki. A niektóre specyfiki wręcz szkodzą wojownikom

My skończyliśmy grać w grę chociaż ciężko było przestać, we dwoje gra się super. :) Ale rano trzeba wstać, mimo, że nie pracuje to jutro mam ogrom zadań, mam nadzieję, że wszystko uda mi się zrobić. Wieczorkiem po test będziemy musieli podjechać. Szkoda, że w wioskowym sklepie nie ma testów. [emoji23]

My skończyliśmy grać w grę chociaż ciężko było przestać, we dwoje gra się super. :) Ale rano trzeba wstać, mimo, że nie pracuje to jutro mam ogrom zadań, mam nadzieję, że wszystko uda mi się zrobić. Wieczorkiem po test będziemy musieli podjechać. Szkoda, że w wioskowym sklepie nie ma testów. [emoji23]

Właśnie testuje, czy mi sie uda zacytowac, ciekawe :D
A w wioskowym sklepie miałabym opory, zeby kupic test. Plotki roznosza się lotem błyskawicy, każdy doda coś od siebie i potem wychodzą niestworzone historie. Przynajmniej u mnie jest taki typowy wioskowy sklepik :)

Właśnie testuje, czy mi sie uda zacytowac, ciekawe :D
A w wioskowym sklepie miałabym opory, zeby kupic test. Plotki roznosza się lotem błyskawicy, każdy doda coś od siebie i potem wychodzą niestworzone historie. Przynajmniej u mnie jest taki typowy wioskowy sklepik :)
Łee to u nas jeszcze gorzej haha :D Ale ja to mam totalnie gdzieś, jestem takim typem człowieka, że mam bardzo wielki dystans do samej siebie, a plotki mam głęboko w poważaniu, serio nie robią mi nic. Raz tylko jak ojciec był w sklepie to go jego 'koledzy' zaczepili i podśmiechujki sobie robili, że miał być dziadkiem i że haha nie wyszło a to była ta ciąża pozamaciczna o której wiedzieli tylko najbliżsi, którym ufam, a że mama ma jeszcze inne osoby, którym ufa a nie warto ufać to się rozeszło. Najlepsze jest to, że ten który najwięcej plotek sieje ma najwięcej za skórą. A najlepsze są dziewczyny/babki co gadają kto to się na wsi nie puszcza a same były ladacznicami ale wieś cicho jest. Wszędzie są i będą plotki czy tego chcemy czy nie, nie warto się nimi przejmować bo przejmowanie jest karmą którą najadają się plotkary, po co im dawać satysfakcje. ;)

A i udało Ci się zacytować. :D

W ogóle to ja najczęściej kupuję w tesco te testy a tam już pracowałam to większość mnie zna i serio nie mam oporów. ;) Czasem niektóre dziewczyny pytają się jakiego wyniku życzyć. :)
Albo w aptece raz pan farmaceuta był wesołkiem i po poproszeniu o test ciążowy zapytał czy ma podać pozytywny czy negatywny, a kubeczek na mocz pełny czy pusty. :p Niestety co do farmaceutów/aptek to do jednej się zraziłam i już nie będę chodzić... Ale to długa historia... :)

Mimo wszystko uważam, że jeśli mogę, to nie będę dawac tematu do plotek, bo i po co ;) ja mam generalnie słabą psychikę, latwo mnie zdolowac i w ogole :)

A w aptece ostatnio chciałam kupić taki przyrzad do przekrajania tabletek na pół, to się na mnie spojrzeli jaj na idiote :D poszlam do nastepnej i dostalam bez problemu :)

Mimo wszystko uważam, że jeśli mogę, to nie będę dawac tematu do plotek, bo i po co ;) ja mam generalnie słabą psychikę, latwo mnie zdolowac i w ogole :)

A w aptece ostatnio chciałam kupić taki przyrzad do przekrajania tabletek na pół, to się na mnie spojrzeli jaj na idiote :D poszlam do nastepnej i dostalam bez problemu :)
Ja właśnie biorę teraz euthyroxu pół tabletki ale ładnie nożem się dzieli. :) Gorzej jak nie ma takiego "załamania" tabletka i się rozkrusza...

No wlasnie mi sie nigdy tak ladnie nie dzielily :D dlatego jak przyszlo mi brac tabletki na stałe, to stwierdziłam, ze czas zainwestowac :)

reklama
Do góry