reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

O boże....akurat byl odcinek tego programu w ktorym samolot wojskowy zderzyl się z pasażerskim bo się nie widzieli ani na radarach itp. Ale ona ma lęk wysokości po mnie tak że wątpię że zostanie pilotem....no chyba ze na jakims sumulatorze lotu hehe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ja też mam lęk wysokości ... W sumie głębokości też [emoji23]
Najlepiej czuje się na pewnym, stałym gruncie [emoji23][emoji23]

ckai9jcgezx02s4y.png

reklama
Ja też mam lęk wysokości ... W sumie głębokości też [emoji23]
Najlepiej czuje się na pewnym, stałym gruncie [emoji23][emoji23]

ckai9jcgezx02s4y.png
O yo ja tam samo. Niby na pierwszym piętrze mieszkamy ale jak na balkon wyjde i stane plecami to balkonu i opre sie o barierke to juz mi nogi miękną. Tak samo mam chorobę morską bo wystarczy ze na łódkę wejdę i od razu głowę za burtę bo momentalnie rzygam :-/ np jak trzy i pół roku temu w wakacje z kumpelą do Świnoujścia jechalysmy to tam trzeba promem na drugą stronę rzeki przeplynac po qujsciu z pociągu. I dupa. 3 minuty plynelysmy tym promem a ja geba zacisnieta i po wyjsciu rzyg do jakiegoś śmietnika.

Moje dziecko to ogólnie wredne jest. Jak przechodzimy koło jakiegoś wysokiego bloku to młoda mówi, że moglibysmy mieszkac na ostatnim pietrze bo fajne widoki by bylo ale ja bym nie mogla na balkon wychodzic bo bym bala sie na balkon wyjsc. Po takim tekscie się bezczelnie zawsze ze mnie śmieje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

A z tymi piersiami to zawsze przed okresem mi wręcz puchły, nie mogłam ich dotknąć, straszne to było. Ale odkąd biorę euthyrox to tylko są lekko nabrzmiale, no ale nie w tym cyklu. [emoji44]
My baby to mamy przeje......srane z tymi naszymi cyckami jak nie bola to swędzą,jak nie swędzą to puchną no zwariowac mozna a tym bardziej gdy sie stara o dzidziusia o_O:p:D

My baby to mamy przeje......srane z tymi naszymi cyckami jak nie bola to swędzą,jak nie swędzą to puchną no zwariowac mozna a tym bardziej gdy sie stara o dzidziusia o_O:p:D
A jak nie bolą przed spodziewaną @ to myslimy ze owulacji nie bylo. Powaznie. Tak teraz sobie patrzę pare miesięcy wstecz i w cyklach w ktorych cycki mnie nie bolaly,@ mi sie spozniala. Byc moze to byly cykle bezowulacyjne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

..i naszej @pol99 nie ma...szkoda, kurcze czekałam na wiesci.

@Agusia2402 , gratulacje!

PIERSI raz mnie bola a raz wcale, raz mam wrażliwe sutki a raz nic...ciekawe to.

My jesteśmy fanami Katastrof w przestworzach. Namiętnie to ogladamy, zresztą od lat jeździmy cała rodziną na DniNato do Ostrawy...przedupne pokazy lotnicze, a odrzutowce wymiataja. ...a piloci jakie ciacha hahah.

Ostatnia edycja:
Witaj, pewnie, że możesz! [emoji813] Zerknij na naszą tabelkę tnij.at/starania2018 i dopisz się do niej. A jeśli będziesz miała z tym problem to z chęcią pomogę. :)
Opowiedz coś nam o sobie. :)
W tym roku skończę 25 lat, od września jestem żoną (znamy się z mężem 7 lat). Mieszkam w woj. śląskim.

Teoretycznie okres powinien przyjść w sylwestra, ale się nie nastawiam bo mam wahania cykli kilka dni.

Uzupełnię potem tabelkę. :)

reklama
Do góry