reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Witam się w pierwszy dzień Nowego Roku i 1dc!
Jeszcze raz wszystkim wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń! Starającym się upragnionych dwóch kreseczek, a zafasolkowanym zdrowego dzidziusia i spokojnego, bezproblemowego przebiegu ciąży :)

Cześć dziewczyny u mnie 10dpo. My na sylwestra byliśmy u mamy i zapomniałam termometra i nie zmierzyłam tempki. No ale i tak nie zmierzyłabym o stałej porze, więc tempka by była niemiarodajna. No mnie tak piersi straszni5e bolą!! No ale to może być objaw zbliżającej się @ :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! @Agusia2402 gratulacje, mój pierwszy bladzioch był jeszcze bledszy i ściemniał jak poniżej :) czekam na wrzesniowkach na potwierdzenie :D
Na Waszą resztę zresztą też, ponoć wrzesień to ten najbardziej dzieciowy miesiąc :D
U mnie zaczynają się objawy. Troszkę mdłości, ogromny ból piersi (a pierworodna nadal ssie, więc cierpię :p ), cera tragedia. Zaczynam czuć, że jestem w ciąży! Po 2 latach starań - w końcu!

Cześć dziewczyny! @Agusia2402 gratulacje, mój pierwszy bladzioch był jeszcze bledszy i ściemniał jak poniżej :) czekam na wrzesniowkach na potwierdzenie :D
Na Waszą resztę zresztą też, ponoć wrzesień to ten najbardziej dzieciowy miesiąc :D
U mnie zaczynają się objawy. Troszkę mdłości, ogromny ból piersi (a pierworodna nadal ssie, więc cierpię [emoji14] ), cera tragedia. Zaczynam czuć, że jestem w ciąży! Po 2 latach starań - w końcu!
U mnie chyba znów chłopak będzie [emoji23] cera bez zarzutu jak i w pierwszej ciąży , a nudności się straszne zaczynają [emoji23] na razie gotowałam wywar z imbiru i jakoś się ratuje [emoji23]

ckai9jcgezx02s4y.png

Cześć dziewczyny u mnie 10dpo. My na sylwestra byliśmy u mamy i zapomniałam termometra i nie zmierzyłam tempki. No ale i tak nie zmierzyłabym o stałej porze, więc tempka by była niemiarodajna. No mnie tak piersi straszni5e bolą!! No ale to może być objaw zbliżającej się @ :)

A u mnie piersi wręcz przeciwnie, za tydzień (nie)powinnam mieć @ a one jakieś takie dziwne flaczki. [emoji23] Nie bolą w ogóle do tego sutki ciągle mam zimne... Jakiś dziwak ze mnie. [emoji89]
Po cichu gratuluję i trzymam kciuki !!

reklama
A u mnie piersi wręcz przeciwnie, za tydzień (nie)powinnam mieć @ a one jakieś takie dziwne flaczki. [emoji23] Nie bolą w ogóle do tego sutki ciągle mam zimne... Jakiś dziwak ze mnie. [emoji89]
Mnie piersi dopiero ostatnio zaczęły się robić pełniejsze i brodawki wrażliwe.na początki oprócz objawów zagnieżdżania żadnych objawów ciąży nie było [emoji23]

ckai9jcgezx02s4y.png

Do góry