Ooo a u mnie 21 dc ;-) testowanie w podobnym dniu@Agusia2402 a ja mam pytanie, który dzień cyklu dzisiaj masz? U mnie 20dc i 10dpo. [emoji14]
reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Witam się w pierwszy dzień Nowego Roku i 1dc!
Jeszcze raz wszystkim wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń! Starającym się upragnionych dwóch kreseczek, a zafasolkowanym zdrowego dzidziusia i spokojnego, bezproblemowego przebiegu ciąży
Jeszcze raz wszystkim wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń! Starającym się upragnionych dwóch kreseczek, a zafasolkowanym zdrowego dzidziusia i spokojnego, bezproblemowego przebiegu ciąży
Mamamia90
Ja testuję jeszcze raz pojutrze. Dziś testowałam i jest baaardzo bladziutka
Super wieści to życzę żeby pięknie ciemniały ja tez powtarzam test 3.01 bo tez jak narazie jasna druga kreska z tym ze u mnie właśnie 3.01 przypada dzień @
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
EklerkaDaria
Gratulacje i trzymam kciuki!
wisienka94
Po cichu gratuluję i trzymam kciuki !!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Cześć dziewczyny u mnie 10dpo. My na sylwestra byliśmy u mamy i zapomniałam termometra i nie zmierzyłam tempki. No ale i tak nie zmierzyłabym o stałej porze, więc tempka by była niemiarodajna. No mnie tak piersi straszni5e bolą!! No ale to może być objaw zbliżającej się @
D
Deleted member 178444
Gość
Cześć dziewczyny! @Agusia2402 gratulacje, mój pierwszy bladzioch był jeszcze bledszy i ściemniał jak poniżej czekam na wrzesniowkach na potwierdzenie
Na Waszą resztę zresztą też, ponoć wrzesień to ten najbardziej dzieciowy miesiąc
U mnie zaczynają się objawy. Troszkę mdłości, ogromny ból piersi (a pierworodna nadal ssie, więc cierpię ), cera tragedia. Zaczynam czuć, że jestem w ciąży! Po 2 latach starań - w końcu!
Na Waszą resztę zresztą też, ponoć wrzesień to ten najbardziej dzieciowy miesiąc
U mnie zaczynają się objawy. Troszkę mdłości, ogromny ból piersi (a pierworodna nadal ssie, więc cierpię ), cera tragedia. Zaczynam czuć, że jestem w ciąży! Po 2 latach starań - w końcu!
U mnie chyba znów chłopak będzie [emoji23] cera bez zarzutu jak i w pierwszej ciąży , a nudności się straszne zaczynają [emoji23] na razie gotowałam wywar z imbiru i jakoś się ratuje [emoji23]Cześć dziewczyny! @Agusia2402 gratulacje, mój pierwszy bladzioch był jeszcze bledszy i ściemniał jak poniżej czekam na wrzesniowkach na potwierdzenie
U mnie zaczynają się objawy. Troszkę mdłości, ogromny ból piersi (a pierworodna nadal ssie, więc cierpię [emoji14] ), cera tragedia. Zaczynam czuć, że jestem w ciąży! Po 2 latach starań - w końcu!
1
174974
Gość
A u mnie piersi wręcz przeciwnie, za tydzień (nie)powinnam mieć @ a one jakieś takie dziwne flaczki. [emoji23] Nie bolą w ogóle do tego sutki ciągle mam zimne... Jakiś dziwak ze mnie. [emoji89]Cześć dziewczyny u mnie 10dpo. My na sylwestra byliśmy u mamy i zapomniałam termometra i nie zmierzyłam tempki. No ale i tak nie zmierzyłabym o stałej porze, więc tempka by była niemiarodajna. No mnie tak piersi straszni5e bolą!! No ale to może być objaw zbliżającej się @
Po cichu gratuluję i trzymam kciuki !!
reklama
Mnie piersi dopiero ostatnio zaczęły się robić pełniejsze i brodawki wrażliwe.na początki oprócz objawów zagnieżdżania żadnych objawów ciąży nie było [emoji23]A u mnie piersi wręcz przeciwnie, za tydzień (nie)powinnam mieć @ a one jakieś takie dziwne flaczki. [emoji23] Nie bolą w ogóle do tego sutki ciągle mam zimne... Jakiś dziwak ze mnie. [emoji89]