reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Kasienka ja miałam laparoskopie o w zasadzie po kilku dniach doszłam do siebie. Mój miał też kolo7 czy 8 cm. Zwolnienie dostałam na 10 dni. Wcześniej leczone mnie tabletkami czasami dzialaly, czasami nie. Mam problem z torbielami czasami miałam po 2 czy 3 na raz. Pamiętam, ze dostałam tez czopki i one pomogły, nazwy nie pamiętam. Nie przejmuj się badaniem markerów to rutynowe zalecenie, ale oczywiście zrób.
Uważaj tylko żeby Ci sięgnie skręciła bo wtedy to okropny ból i konieczna jest wizyta w szpitalu

reklama
Ja mialam torbie o ktorej nie wiedziałam. Pękła mi podczas stosunku, ale nie zorientowalam sie od razu, dopiero pozniej zaczął sie taki ból, że myślałam, ze zejde. Biegunka, wymioty, zimne poty i takie uczucie dziwne w plecach, jak sie oparlam zle to zatykalo mi dech. Do rana troche przeszło i na druga zmiane do pracy poszlam. Jakoś przemeczylam, ale jak to do tej pory nie wiem. Po pracy w nocy już na SOR pojechalam. Jeszcze mnie karetka do innego szpitala wiezli, bo nie mieli gina na stanie. No i mialam laparoskopowo czyszczone, wyszłam na drugi dzień i potem tydzień zwolnienia. Koszmar.

photo0.jpeg

Załączniki

• photo0.jpeg
    photo0.jpeg
    80,3 KB · Wyświetleń: 287
Dziewczyny wpadłam życzyć wam wszystkiego co najlepsze w Nowym nadchodzącym roku!!przedewszystkim spełnienia tego największego marzenia[emoji4]udanej zabawy[emoji8][emoji8][emoji8]
U mnie następny termin @ 23.01 proszę o zmianę.powodzenia dziewczyny.oby przyszły rok był lepszy [emoji11][emoji11][emoji11]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Chciałabym życzyć wszystkim staraczkom 2 kreseczek jak najszybciej a zaciążonym spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :) i oby ten rok 2018 nie był gorszy od 2017! [emoji485][emoji485]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki chciałabym Wam życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Ogromu miłości, pieniędzy, szczęścia, upragnionych dwóch kresek, bezproblemowych ciąży i porodów, zdrowych i różowiutkich bobasków [emoji7][emoji7][emoji7]

ckai9jcgjazlduyd.png

Teraz ja przychodzę z życzeniami. Życzę wam kochane aby nowy rok przyniósł same pozytywne testy ciążowe, aby zdrowie zawsze dopisywało. Dziewczynom które już ujrzały dwie kreski spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Aby uśmiech nie schodził wam z twarzy, a nawet jeśli cykl będzie nie udany to życzę dużo siły by móc wstać i dalej działać. Uwielbiam was kocham! Wszystkiego najlepszego w 2018! [emoji813]

Byliśmy na małych zakupach w Tesco i kupiłam test, w domu zorientowałam się, że to ten bardziej czuły. Któraś z was go może używała?
1514728202-930f32ef7dbeda9c-aaaaaa.jpeg

reklama
Byliśmy na małych zakupach w Tesco i kupiłam test, w domu zorientowałam się, że to ten bardziej czuły. Któraś z was go może używała?
1514728202-930f32ef7dbeda9c-aaaaaa.jpeg
Słyszałam tylko że potrafi pokazywać bladziocha mimo tego ze nie ma ciązy. Ale nie mówie ze tu tez tak będzie. Tylko tak slyszałam bo nie mialam go nigdy. Ja mam z allegro za zetkę sztuka :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry