reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam moje drogie w sylwestra... Ja dziś załamana bo w tygodniu dwie blade kreski a dziś negatywny ;(. A @ poki co też nie ma. Już nie wiem co robimy nie tak. A jak tam pozostałe testujące? Trzymam kciuki za 2 krechy u Was ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Póki @ nie ma jest nadzieja! Trzymam kciuki, żeby nie przyszła!

reklama
Przykro mi.... nieraz się takie coś orzypląta. Ja miałam, ale małą same tabletki pomogły. A jaka jest Twoja duża? Koleżanka miała operacyjnie usuwaną torbiel. Całkiem szybko doszła do siebie. Nie bój się! Dasz radę!
Nie pamietam dokladnie bo ze stresu wszystko zapomnialam u gina ale ma cos okolo 7cm z czyms czyli wydaje mi sie spory:(

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Ja miałam torbiel ale się wchłonęła, nie była groźna, miałam mieć ewentualnie robioną laparoskopie. Rozumiem, że u ciebie to poważna sprawa. A ta torbiel to gdzie jest usadowiona?
No mnie gin odrazu wyslac chcial na operacje ale spytalam go czy nie ma mozliwosci inaczej tego zalatwic i powiedzial ze mam brac te tabletki i mam zrobic te markery. W nowym cyklu miedzy 11 a 13dc mam sie pojawic u niego na wizycie i wtedy zdecyduje co dalej.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Nie pamietam dokladnie bo ze stresu wszystko zapomnialam u gina ale ma cos okolo 7cm z czyms czyli wydaje mi sie spory:(

dqpr3e5e7ell0w0u.png
No 7 cm to niestety do operacji się nadaje :(. Koleżanka miała 9,5 cm.
Miała operacje, nie laparoskopię. Niby dokładniej i mniej komplikacji, ale to już musiałabyś poczytać w tym temacie. Jedyny plus to była na L4 ponad pół roku.

reklama

dqpr3e5e7ell0w0u.png
A czytałaś coś może o tych lekach? Mój co prawda miał 1,5 cm i wtedy jeszcze nie myślałam o dziecku ale pomógł mi tynitazolum i lutenyl. Na następnej wizycie było już czysto a też mnie straszyli, że powyżej 1cm to operacyjne i markery robić trzeba. U mnie wszystko zakończyło się dobrze, u Ciebie też tak będzie!;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry