reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ciężko stwierdzić „co robicie źle” ale moje koleżanki które też miały problem z zajściem w ciąże każda z nich twierdzi, że wyjazd na wakacje zawsze załatwia sprawę :) może o tym pomyślcie :)

Ktora dzisiaj testuje? :)
Wakacje fajna sprawa ale do nich daleko a wyjazd jakikolwiek to maks na 2 dni bo zaczęłam nową pracę ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wpadlam na szybciora życzyć Wam wszystkiego dobrego na nowy rok. Oby byl lepszy, by udalo sie zafasolkowac kazdej a ciezarowce duzo zdrowia, slicznego bobo i szybkiego,bezbolesnego porodu:*

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Hej laski jak tam przygotowania witania nowego roku?;)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero się obudziłam. Aż wstyd! Mój kochany całą noc nie spał, jelitówka go dopadła... Mam nadzieję że powoli już mu przejdzie.
My tam w sylwestra nic dużego nie robimy, ciasto zaraz tylko upiekę. :)

Dziewczyny wpadlam na szybciora życzyć Wam wszystkiego dobrego na nowy rok. Oby byl lepszy, by udalo sie zafasolkowac kazdej a ciezarowce duzo zdrowia, slicznego bobo i szybkiego,bezbolesnego porodu:*

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Wzajemnie!
Ja co prawda sylwester w pracy do 18, ale od 19 u przyjaciółki z miesięcznym maluchem [emoji7]
Dużo podwójnych kreseczek, zdrowych maluchów wszystkim ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziewczyny koncowka roku fatalna bo w piątek bylam u gina i wykryl mi torbiela. Musze zrobic badania na markery rakowe i brac leki a jak leki nie zmiejsza go to operacja:( A ja sie boje operacji jak diabli:( Czy ktoras z Was miala torbiela i mogla by mi cos o tym powiedziec?

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Hej dziewczyny. Ja też składam Wam najlepsze życzenie na Nowy Rok! Spełnienia marzeń! Tym starającym się dwóch kreseczek, a zafasolkowanym spokojnych miesięcy i szczęśliwego porodu! Oby ten Nowy Rok przyniósł nam upragnione szczęście!

U mnie dziewczyny koncowka roku fatalna bo w piątek bylam u gina i wykryl mi torbiela. Musze zrobic badania na markery rakowe i brac leki a jak leki nie zmiejsza go to operacja:( A ja sie boje operacji jak diabli:( Czy ktoras z Was miala torbiela i mogla by mi cos o tym powiedziec?

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Przykro mi.... nieraz się takie coś orzypląta. Ja miałam, ale małą same tabletki pomogły. A jaka jest Twoja duża? Koleżanka miała operacyjnie usuwaną torbiel. Całkiem szybko doszła do siebie. Nie bój się! Dasz radę!

reklama

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Ja miałam torbiel ale się wchłonęła, nie była groźna, miałam mieć ewentualnie robioną laparoskopie. Rozumiem, że u ciebie to poważna sprawa. A ta torbiel to gdzie jest usadowiona?

Do góry