Natalia2017
Zaangażowana w BB
Poczekam do miesiączki i wtedy się okażeMożliwe ale nie jest to jedyna możliwość
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekam do miesiączki i wtedy się okażeMożliwe ale nie jest to jedyna możliwość
Pewnie w końcu się uda! Życze Ci aby to było jak najszybciej [emoji8]Poczekam do miesiączki i wtedy się okaże
O! No to czemu nie ma Cię w tabelce?Jestem tu już dość długo i nie mam zamiaru opuszczać tej grupy
Już to gdzieś czytałam natrafiłam pewnie jak szukałam inf o testach czyli było to pewnie przed ktorąś @
O widzisz, może innym dziewczynom się przyda. W swoim profilu zapisałam link do tego artykułu.Już to gdzieś czytałam natrafiłam pewnie jak szukałam inf o testach czyli było to pewnie przed ktorąś @
Super szefie [emoji8]O widzisz, może innym dziewczynom się przyda. W swoim profilu zapisałam link do tego artykułu.
A tego to nie wiem bardzo często tu zaglądam i nawet może więcej czasu tu spędzam niż na FacebookuO! No to czemu nie ma Cię w tabelce?
Jak tak patrzę to w tym wątku dzisiaj pierwszy raz się pokazałaś, ale to przecież fajnie, im nas więcej tym większe wsparcie. Łap link do tabelki tnij.at/starania2018 i koniecznie się do niej dopisz.A tego to nie wiem bardzo często tu zaglądam i nawet może więcej czasu tu spędzam niż na Facebooku