reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam Panie mam małe pytanko :) więc chodzi o to że 12.12 do 17.12 miałam miesiączke normalna ale tu nie chodzi o to więc następnego dnia po skończeniu menstruacji odsyłam stosunek bez zabezpieczenia kolejne 24,25,26i 27 również bez zabezpieczenia ....dzisiaj dostałam plamienie kilka kropek na bieliźnie wiec czy jest możliwe ze to może być ciąża? A to plamienie było implantacjne .... do miesiączki mam koło 20 dni więc trochę to dziwne...
Ale plamienie implantacyjne również jest możliwe. Jak długie masz cykle?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak kilka kropelka na bieliźnie ale jak liczyłam od pierwszego stosunku by się zgadzało tylko pierwszy stosunek byl po miesiaczce czy mogła być owulacja zaraz po miesiaczce....
Musisz Kochana czekac teraz. Zrób test za 2/3dni. Jeśli nie będzie krechy to pewnie to owulacja :)

Plamienie okołoowulacyjne :)

Ale plamienie implantacyjne również jest możliwe. Jak długie masz cykle?

Kurczę biorę tabletki na uregulowanie miesiączki cyklu nie jestem w stanie powiedzieć.... a możliwe że owulacja była zaraz po miesiaczce? .... bo liczą że zagniezdenie trwa około 14 dni więc jak by liczyć owulacja musiała wystąpić jakos po miesiaczce

Kurczę biorę tabletki na uregulowanie miesiączki cyklu nie jestem w stanie powiedzieć.... a możliwe że owulacja była zaraz po miesiaczce? .... bo liczą że zagniezdenie trwa około 14 dni więc jak by liczyć owulacja musiała wystąpić jakos po miesiaczce
A jakie to tabletki? Niektóre eliminują owulację.

reklama
Mówiłaś ze 24 współżyłas a to był juz Twój 12 dzień cyklu wiec mogła być wtedy. Różne rzeczy sie zdarzają :) moze to działanie tych tabletek. A może teraz dopiero masz owulacje a to plamienie to okołoowulacyjne. Jeśli masz drugie cykle to stawiałabym na owulacje :)

Do góry