reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

1514636139-d030bd7a6cacda93-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgjazlduyd.png
Pięknie [emoji7] wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia [emoji4]

reklama
No róznie to bywa właśnie. Bo to zależy od zagnieżdzenia. Jedna kobieta może miec 6dpo i wtedy 12dpo jest już ladna betka wiec mocny pozytyw. Ale może być też 12 dnia zagniezdzenie i moze wyjsc negatyw

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego zalecane jest testowanie w dniu @ bo jest to 14 dni od owu. A zagniezdzenie ktore bedzie 12dpo po dwoch dniach wykaze bete dopiero :)

No właśnie... I tu zastanawiam się czy w ogóle warto iść na betę... Ale myślę, że aż tak długo do tego zagnieżdżenia by nie dochodziło u mnie. Żadnych już objawów w dole brzucha, chciaż zagnieżdżanie może się odbywać w ogóle nie wyczuwalnie.

No właśnie... I tu zastanawiam się czy w ogóle warto iść na betę... Ale myślę, że aż tak długo do tego zagnieżdżenia by nie dochodziło u mnie. Żadnych już objawów w dole brzucha, chciaż zagnieżdżanie może się odbywać w ogóle nie wyczuwalnie.
Zagniezdzenia ponoc się nie odczuwa. Znakiem moze być ewentualnie śluz podbarwiony krwią. Ale to sie zdarza u kilku procent tylko, także do dnia @ nic nie wiadomo :)

kiedyś słuchałam dużo reggae.jakie plany na Sylwka?wczoraj byłam na imprezie wytanczylam się aż mnie nogi bola. dzisiaj zdycham cały dzień i w zasadzie nawet nie chce mi się nigdzie iść jutro.ale idziemy do znajomych ma być ogólnie z 16 osób.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas reggae jest wręcz życiem w domu. :D A jak ktoś jest ciekawy to tutaj można zobaczyć czego słucham obecnie jak i kiedyś tam - Link do: Profil muzyczny Mysiaczek17Mk — Użytkownicy w Last.fm :)

A co robimy w sylwka, siedzimy w domu, muzyka na full, sączenie picolo :D

Zagniezdzenia ponoc się nie odczuwa. Znakiem moze być ewentualnie śluz podbarwiony krwią. Ale to sie zdarza u kilku procent tylko, także do dnia @ nic nie wiadomo :)

Ale my niecierpliwe najchętniej chciałybyśmy wręcz zobaczyć to zagnieżdżanie. :D Dobraa... i tak i tak pójdę 3 na betę. :D

Witam Panie mam małe pytanko :) więc chodzi o to że 12.12 do 17.12 miałam miesiączke normalna ale tu nie chodzi o to więc następnego dnia po skończeniu menstruacji odsyłam stosunek bez zabezpieczenia kolejne 24,25,26i 27 również bez zabezpieczenia ....dzisiaj dostałam plamienie kilka kropek na bieliźnie wiec czy jest możliwe ze to może być ciąża? A to plamienie było implantacjne .... do miesiączki mam koło 20 dni więc trochę to dziwne...

Witam Panie mam małe pytanko :) więc chodzi o to że 12.12 do 17.12 miałam miesiączke normalna ale tu nie chodzi o to więc następnego dnia po skończeniu menstruacji odsyłam stosunek bez zabezpieczenia kolejne 24,25,26i 27 również bez zabezpieczenia ....dzisiaj dostałam plamienie kilka kropek na bieliźnie wiec czy jest możliwe ze to może być ciąża? A to plamienie było implantacjne .... do miesiączki mam koło 20 dni więc trochę to dziwne...
Hej! Jeśli to śluz podbarwiony krwią to możliwy implantacyjny, nie może być skrzepów.

Plamienie okołoowulacyjne :)

reklama
Do góry