reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

1514636139-d030bd7a6cacda93-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgjazlduyd.png
Piękna!!![emoji7] Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Dagaa11 przykro mi kochana ale pamietaj na to co piekne czeka sie najdluzej bedzie dobrze nie dlugo I Nam sie uda zobaczysz 1dc chyba jest najgorszy z dnia na dzien.bedzie coraz lepiej coraz blizej owu I pojawia sie znow nowe nadzieje kochana!!!
@Ewarut gratuluje❤❤️rosnijcie zdrowo! @Migdalove ty juz tam nic nie spisuj na straty poki jeszcze nadzieja jest ! Trzymam Bardzo!❤❤️bardzo mocno za Ciebie kciuki !
@KatiNails bajecznie wygladasz (wygladacie)bo teraz w jednym ciele jest was dwoje ) !zycze pieknych chwil ktore bedziesz przezywac dzis w obecnosci tych wszystkich osob ktore sa tobie bliskie! No I niech ten mąż zawsze bedzie dla Ciebie taki kochany jak jest teraz!Szczescia kochana dla Was niech ten nowy etap w waszym zyciu przyniesie Wam wszystko to co NAJLEPSZE ! ❤❤️
@Elodia chyba nie ma zwiazku idealnego my kobiety I oni faceci to dwie rozne istoty I klotnie jak I nieporozumienia sa niestety nieuniknione pozatym czym bylby zwiazek bez malych klotni I sprzeczek przeciez tak pieknie jest sie pozniej godzic ja tam uwazam ze wlasnie rozne takie nieporozumienia w zwiazku czy jakies inne problemy nie raz pozwalaja nam zrozumiec jak bardzo sie Kocha ta druga nie raz jakze wkur.... nas druga polowke :D:p
A u mnie poki co 7dc takze poki co nie mysle o niczym I chron mnie panie zeby mnie czasem jakis testow zaraz po owu nie zachcialo sie robic albo zebym czasem nie pomyslalam ze jestem jak ta matka boska niepokalanie poczeta ... poki co mi sie udawalo byc cierpliwa I grzecznie czekac na @@@ I mam.nadzieje ze nie dam sie zwariowac o_O;):)

@AniaS35 my już powiedzmy że pogodzeni. Pół nocy się godzilismy dzisiaj czego efwktwm bylo obudzenie się przed 11 :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
No I to jest wlasnie w tym wszystkim piekne...a czesem nie raz z tego godzenia sie wlasnie wychodza dodatkowo takie piekne dwie kreseczki ja tak mialam z moja corka zostala poczeta podczas namietnego godzenia sie po dwu dniowej burzy w naszym zwiazku :-) :-)

reklama
Do góry