reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
A powiedziałaś że to Twoja biżuteria a nie ich wkład ?? A co do zaproszeń dawaliśmy rodzicom. Gdzie rodzice płacą lokal - każdy za swojego gościa. I mój ojciec wódkę dobra kupił.
Także na prawdę kochana współczuję Ci takiej matki.. ja to bym chyba nie wytrzymała...

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ja nie wytrzymalam i po prostu olalam ich dzisiaj przed wyjazdem. Moze niegrzecznie z mojej strony no ale.....musialam jakos odreagowac. I jeszcze matka zamiast dac spokoj to jak na złość śmieci wrzucila do jednego worka chociaz doskonale wie ze my je segregujemy :-/

Ale cyrk to byl z ich przyjazdem i to jaki. Matka mowila że przyjadą że będą chcieli z rodzicami M pogadac itp itd i że prezwnty dla nich przywiozą....powinni byli przyjechac w Wigilię bo w pierwsze święta problem z autobusami a od nich nic z miasta nie wyjezdza. No i niby że o tym nie wiedzieli a wiec nie przyjechali 25 tylko wczoraj. Ba. Prezentow dla rodzicow M nie przywiezli bo po co skoro ich i tak nie zobacza. A rodzice M im dobre wino kupili. W ogole wczoraj zanim zdzielilam M tą koszulką to wypil z moim ojcem po dwa piwka. I uwazalam że to wystarczy tym bardziej ze dzisiaj M szedl narano na 6 do pracy. Ale gdzie tam.otworzyli to wino i Marka namowili zeby z nimi wypil. No to sie wscieklam i wstalalm o wtedy zarobil z twj koszulki i sie zaczelo. Tylko czekalam az dzisiaj pojadą :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Masakra przepraszam ale Twoja matka jest po prostu bezczelna. Jak jej nie wstyd. A co do zaproszeń to my dawaliśmy rodzicom zaproszenia specjalnie wykonane dla nich, ale to dlatego, że my sobie sami organizowaliśmy wesele i sami za wszystko płaciliśmy a rodzice byli naszymi gośćmi jak każdy inny gość.
A no to widzisz. To z zaproszeniami neo problem bo jak każdemu to kazdemu. A rodzicom Marka i jego dziadkom damy na Wielkanoc w kopertach :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja nie wytrzymalam i po prostu olalam ich dzisiaj przed wyjazdem. Moze niegrzecznie z mojej strony no ale.....musialam jakos odreagowac. I jeszcze matka zamiast dac spokoj to jak na złość śmieci wrzucila do jednego worka chociaz doskonale wie ze my je segregujemy :-/

Ale cyrk to byl z ich przyjazdem i to jaki. Matka mowila że przyjadą że będą chcieli z rodzicami M pogadac itp itd i że prezwnty dla nich przywiozą....powinni byli przyjechac w Wigilię bo w pierwsze święta problem z autobusami a od nich nic z miasta nie wyjezdza. No i niby że o tym nie wiedzieli a wiec nie przyjechali 25 tylko wczoraj. Ba. Prezentow dla rodzicow M nie przywiezli bo po co skoro ich i tak nie zobacza. A rodzice M im dobre wino kupili. W ogole wczoraj zanim zdzielilam M tą koszulką to wypil z moim ojcem po dwa piwka. I uwazalam że to wystarczy tym bardziej ze dzisiaj M szedl narano na 6 do pracy. Ale gdzie tam.otworzyli to wino i Marka namowili zeby z nimi wypil. No to sie wscieklam i wstalalm o wtedy zarobil z twj koszulki i sie zaczelo. Tylko czekalam az dzisiaj pojadą :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

I dobrze w sumie zrobiłaś, że ich olałaś
Lepiej tak niż prowadzić bezsensowne dyskusje
..

ckaiyx8d63pd6voi.png

I dobrze w sumie zrobiłaś, że ich olałaś
Lepiej tak niż prowadzić bezsensowne dyskusje
..

ckaiyx8d63pd6voi.png
No a oni jeszcze zlośliwie darli sie do mnie ze co to ze mnie za matka co z wlasnym dziecliem nie przebywa. A jak weszlam do nich do drugiego pokoju gdzie z mloda siedzieli to strasznie z ukochana wnuczka czas spedzali.....kazde z telefonem w reku. To juz tak naprawde ten okropny biologiczny tatus mlodej lepiej z nia czas spedza niz moi rodzice.

f2wlk6nllyt56xuu.png

No zaczyna się Kochana powoli :(

ckaiyx8d63pd6voi.png
Mnie to za niecałe 8 msc czeka....z Was już emocje opadną a mnie zaczną brać. Najbardziej jara mnie oprócz oczywistego faktu formalnego związku zmiana nazwiska :-) szkoda że młoda bez zgody ojca nazwiska nie bedzie mogla zmienić ale cóż.....ważne że czuje się z nami szczesliwa.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
No a oni jeszcze zlośliwie darli sie do mnie ze co to ze mnie za matka co z wlasnym dziecliem nie przebywa. A jak weszlam do nich do drugiego pokoju gdzie z mloda siedzieli to strasznie z ukochana wnuczka czas spedzali.....kazde z telefonem w reku. To juz tak naprawde ten okropny biologiczny tatus mlodej lepiej z nia czas spedza niz moi rodzice.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Bo ich wku*** że ich ignorujesz ;) o to właśnie chodzi :) nie dać się sprowokować :) to im bardziej da popalić niż jakieś awantury

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry