Aha, na strobie cennik mi wyskoczył to myślałam że nieOni sa na NFZ.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, na strobie cennik mi wyskoczył to myślałam że nieOni sa na NFZ.
Ja nie wytrzymalam i po prostu olalam ich dzisiaj przed wyjazdem. Moze niegrzecznie z mojej strony no ale.....musialam jakos odreagowac. I jeszcze matka zamiast dac spokoj to jak na złość śmieci wrzucila do jednego worka chociaz doskonale wie ze my je segregujemy :-/A powiedziałaś że to Twoja biżuteria a nie ich wkład ?? A co do zaproszeń dawaliśmy rodzicom. Gdzie rodzice płacą lokal - każdy za swojego gościa. I mój ojciec wódkę dobra kupił.
Także na prawdę kochana współczuję Ci takiej matki.. ja to bym chyba nie wytrzymała...
![]()
Przyjmuja i na NFZ i prywatnie. Ja chodzilam na NFZ i wcale nie bylam gorzej obslugiwana. Teraz maja siedzibe na Bogurodzicy.Aha, na strobie cennik mi wyskoczył to myślałam że nie11h w pracy robi swoje [emoji23]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
A no to widzisz. To z zaproszeniami neo problem bo jak każdemu to kazdemu. A rodzicom Marka i jego dziadkom damy na Wielkanoc w kopertach :-)Masakra przepraszam ale Twoja matka jest po prostu bezczelna. Jak jej nie wstyd. A co do zaproszeń to my dawaliśmy rodzicom zaproszenia specjalnie wykonane dla nich, ale to dlatego, że my sobie sami organizowaliśmy wesele i sami za wszystko płaciliśmy a rodzice byli naszymi gośćmi jak każdy inny gość.
I dobrze w sumie zrobiłaś, że ich olałaśJa nie wytrzymalam i po prostu olalam ich dzisiaj przed wyjazdem. Moze niegrzecznie z mojej strony no ale.....musialam jakos odreagowac. I jeszcze matka zamiast dac spokoj to jak na złość śmieci wrzucila do jednego worka chociaz doskonale wie ze my je segregujemy :-/
Ale cyrk to byl z ich przyjazdem i to jaki. Matka mowila że przyjadą że będą chcieli z rodzicami M pogadac itp itd i że prezwnty dla nich przywiozą....powinni byli przyjechac w Wigilię bo w pierwsze święta problem z autobusami a od nich nic z miasta nie wyjezdza. No i niby że o tym nie wiedzieli a wiec nie przyjechali 25 tylko wczoraj. Ba. Prezentow dla rodzicow M nie przywiezli bo po co skoro ich i tak nie zobacza. A rodzice M im dobre wino kupili. W ogole wczoraj zanim zdzielilam M tą koszulką to wypil z moim ojcem po dwa piwka. I uwazalam że to wystarczy tym bardziej ze dzisiaj M szedl narano na 6 do pracy. Ale gdzie tam.otworzyli to wino i Marka namowili zeby z nimi wypil. No to sie wscieklam i wstalalm o wtedy zarobil z twj koszulki i sie zaczelo. Tylko czekalam az dzisiaj pojadą :-/
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
No a oni jeszcze zlośliwie darli sie do mnie ze co to ze mnie za matka co z wlasnym dziecliem nie przebywa. A jak weszlam do nich do drugiego pokoju gdzie z mloda siedzieli to strasznie z ukochana wnuczka czas spedzali.....kazde z telefonem w reku. To juz tak naprawde ten okropny biologiczny tatus mlodej lepiej z nia czas spedza niz moi rodzice.I dobrze w sumie zrobiłaś, że ich olałaś
Lepiej tak niż prowadzić bezsensowne dyskusje
..
![]()
No zaczyna się Kochana powoli
Mnie to za niecałe 8 msc czeka....z Was już emocje opadną a mnie zaczną brać. Najbardziej jara mnie oprócz oczywistego faktu formalnego związku zmiana nazwiska :-) szkoda że młoda bez zgody ojca nazwiska nie bedzie mogla zmienić ale cóż.....ważne że czuje się z nami szczesliwa.No zaczyna się Kochana powoli
![]()
Bo ich wku*** że ich ignorujeszNo a oni jeszcze zlośliwie darli sie do mnie ze co to ze mnie za matka co z wlasnym dziecliem nie przebywa. A jak weszlam do nich do drugiego pokoju gdzie z mloda siedzieli to strasznie z ukochana wnuczka czas spedzali.....kazde z telefonem w reku. To juz tak naprawde ten okropny biologiczny tatus mlodej lepiej z nia czas spedza niz moi rodzice.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()