atjodla
Fanka BB :)
Aha. A wiesz co ta o dziecku to nie po pl wiesz...Tzn ja tak samo bym nie zauważyła ale dostałam powiadomienie z aplikacji womanlog o promocji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha. A wiesz co ta o dziecku to nie po pl wiesz...Tzn ja tak samo bym nie zauważyła ale dostałam powiadomienie z aplikacji womanlog o promocji.
No niestety, ale jak będę miała więcej czasu to może ją przetłumaczę, ale tylko tą darmową będę mogła.Aha. A wiesz co ta o dziecku to nie po pl wiesz...
A jak mogę zabezpieczyć hasłem i wejść z tegoNo niestety, ale jak będę miała więcej czasu to może ją przetłumaczę, ale tylko tą darmową będę mogła.
Tzn chcesz aby do aplikacji nie wchodzić bezpośrednio tylko po podaniu hasła?A jak mogę zabezpieczyć hasłem i wejść z tego
Dziękuję za pomoc juz wiem [emoji4]Tzn chcesz aby do aplikacji nie wchodzić bezpośrednio tylko po podaniu hasła?
Ja z synem czułam, bo zasłabłam . A teraz nic. No może poza tym ze jakiś taki śluz troszkę jakby różowawy i dużo go było, ale może sobie wlewam . Też już godzę się ze nic z tego nie będzie. Ale dla pewności w sylwestra zatestuje.Miałam kilka dni temu lekkie skurcze jak na @, ale nie wiem czy to to. W poprzedniej ciazu tez nic nie czulam. Poza tym ten test o niczym nie swiadczy i pewnoe @ przyjdzi normalnie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Daga powtórz rano z pierwszego moczu test. Ja właśnie miałam bóle jak na@, kłucie jajników i jedynego dnia sikałam jakbym zapalenie pęcherza miała.Miałam kilka dni temu lekkie skurcze jak na @, ale nie wiem czy to to. W poprzedniej ciazu tez nic nie czulam. Poza tym ten test o niczym nie swiadczy i pewnoe @ przyjdzi normalnie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kupilam wlasnie dwa bobo testy zolte, podobno najlepsze zobaczymyDaga powtórz rano z pierwszego moczu test. Ja właśnie miałam bóle jak na@, kłucie jajników i jedynego dnia sikałam jakbym zapalenie pęcherza miała.
Ja jestem dobrej myśli,mocno trzymam kciuki za Ciebie!