reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Witam moje kochane w wigilijny dzień i jeszcze raz życzę wszystkiego co najlepsze ! ❤❤️
U mnie 1dc więc @Migdalove proszę o zmianę w tabelce nastepna @@@ 21 styczeń czyli tylko 27dni hehhe proszę w tym cyklu mocniej te &&& trzymać bo cosik w tym poprzednim troszkę oszukiwalyscie jak widać hahaha:D:D:p
Witam nową koleżankę i życzę jak najkrótszych starań i nie bój się zapisać w tabelce ona wcale nie jest taka zła jak myślisz i wcale pecha nie przynosi także śmiało kochana ;):)
Pomyśle dziś o każdej z Was gdy już zasiąde przy wigilijnym stole ... niech w ta magiczną noc spełnią sie wszystkie wasze życzenia te osobiste jak i te składane przez bliskie osoby!
To idziemy łeb w łeb bo u mnie też dziś 1dc.@ obudziła mnie rano. No cóż walczymy dalej.

Witajcie Dziewczynki [emoji4] z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo uśmiechu na codzień, miłości oraz upragnionych dwóch kreseczek. Postanowiłam do Was dołączyć, wczoraj rozpoczęłam drugi cykl starań o pierwsze maleństwo. Mogę prosić o dopisanie do tabelki w wolnej chwili? :)

reklama
Witajcie Dziewczynki [emoji4] z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo uśmiechu na codzień, miłości oraz upragnionych dwóch kreseczek. Postanowiłam do Was dołączyć, wczoraj rozpoczęłam drugi cykl starań o pierwsze maleństwo. Mogę prosić o dopisanie do tabelki w wolnej chwili? :)
Witaj! :) Pewnie, że do nas możesz dołączyć. :) Oprócz samego nicku w tabelce mamy kilka innych informacji. :) Napisz nam coś o sobie. :)
Tabelka - tnij.at/starania2018 a informacje w niej to wiek, data następnej @, cykl starań, dzieci, imię, miasto. :) Jeśli to nie problem dopiszę Cię w południe, bo teraz na moment weszłam. :)

Do góry