reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@wisienka94 super wieści No to teraz do dzieła ;) @Elodia taki zestaw małego chemika to super sprawa nasz mały dostał w zeszłym roku zestaw eksperymentów chemicznych i był bardzo zadowolony

Dziewczynki a jak tak z innej strony macie jakieś pomysły na jakieś ,, inne,, dobre sałatki na święta bo u Nas ciagle to samo omijać M zażyczył sobie coś innego a ja pomysłów brak. Robiła któraś sałatkę Meksykańska warstwowa?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aggs a gdzie tam. Czasami od święta. Fakt postarał się sprowadził aż ze Szwajcarii ale wolałabym malutki zwykły... jeśli już. Teraz to po ptokach a torebki brak [emoji14]
Ale wy chyba ślub planujecie? Tak mi się wydawało w twoich postach czy źle zrozumiałam ?
Tak my bedziemy brali slub. Taka sytuacja, ze lepiej miec niz nie miec;)
Pewnie jakos w styczniu moze na poczatku lutego.
Ja tez bym nie nosila piescionka gdyby byl duzy albo co gorsza bardzo drogi. Balabym sie ze mi w jakims zauku szemranym palec obetna.
W ogole cala bizteria, ktora nosze, ma dla mnie sentymentalny wymiar. Dla ozdoby zakladam cos tylko na wielkie okazje.

@wisienka94 super wieści No to teraz do dzieła ;) @Elodia taki zestaw małego chemika to super sprawa nasz mały dostał w zeszłym roku zestaw eksperymentów chemicznych i był bardzo zadowolony

Dziewczynki a jak tak z innej strony macie jakieś pomysły na jakieś ,, inne,, dobre sałatki na święta bo u Nas ciagle to samo omijać M zażyczył sobie coś innego a ja pomysłów brak. Robiła któraś sałatkę Meksykańska warstwowa?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My robimy gyros :D

Ja noszę tylko bransoletkę lilou z datą urodzin córki.
Ja na razie nie liczę kiedy owulacja, ale brzuch boli często może dlatego że to pierwszy cykl po długiej przerwie?

Kupiłam takiego zielonego ananasa, innego nie było. Warto takiego już jeść?
1513881283-4e22b5b5b1f85bf9-aaaaaa.jpeg

W ogóle jak go przechowywujecie jak zaczynacie go jeść i tak przez parę dni?

reklama
Do góry