reklama
Mamamia90
Fanka BB :)
@wisienka94 super wieści No to teraz do dzieła @Elodia taki zestaw małego chemika to super sprawa nasz mały dostał w zeszłym roku zestaw eksperymentów chemicznych i był bardzo zadowolony
Dziewczynki a jak tak z innej strony macie jakieś pomysły na jakieś ,, inne,, dobre sałatki na święta bo u Nas ciagle to samo omijać M zażyczył sobie coś innego a ja pomysłów brak. Robiła któraś sałatkę Meksykańska warstwowa?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczynki a jak tak z innej strony macie jakieś pomysły na jakieś ,, inne,, dobre sałatki na święta bo u Nas ciagle to samo omijać M zażyczył sobie coś innego a ja pomysłów brak. Robiła któraś sałatkę Meksykańska warstwowa?
Tak my bedziemy brali slub. Taka sytuacja, ze lepiej miec niz nie miecAggs a gdzie tam. Czasami od święta. Fakt postarał się sprowadził aż ze Szwajcarii ale wolałabym malutki zwykły... jeśli już. Teraz to po ptokach a torebki brak [emoji14]
Ale wy chyba ślub planujecie? Tak mi się wydawało w twoich postach czy źle zrozumiałam ?
Pewnie jakos w styczniu moze na poczatku lutego.
Ja tez bym nie nosila piescionka gdyby byl duzy albo co gorsza bardzo drogi. Balabym sie ze mi w jakims zauku szemranym palec obetna.
W ogole cala bizteria, ktora nosze, ma dla mnie sentymentalny wymiar. Dla ozdoby zakladam cos tylko na wielkie okazje.
Dzieki@Aggs zdrówka dużo życzę! [emoji813]
Ja tez wcinam ananasy na plodnosc i jem makaron bezglutenowy =)
Sluchajcie... obliczylam sobie, ze termin testowania wypada w moje urodziny... ale bym miala prezent jakby sie udalo[emoji1]
1
174974
Gość
My robimy gyros@wisienka94 super wieści No to teraz do dzieła @Elodia taki zestaw małego chemika to super sprawa nasz mały dostał w zeszłym roku zestaw eksperymentów chemicznych i był bardzo zadowolony
Mamamia90
No właśnie u nas co roku królował gyros i teraz szukam jakiejś innej równie smaczniej alternatywyMy robimy gyros
Wiktorka88 O
Ja noszę tylko bransoletkę lilou z datą urodzin córki.
Ja na razie nie liczę kiedy owulacja, ale brzuch boli często może dlatego że to pierwszy cykl po długiej przerwie?
Ja na razie nie liczę kiedy owulacja, ale brzuch boli często może dlatego że to pierwszy cykl po długiej przerwie?
Wiktorka88 O
Ja lubię sałatkę z makaronem różowym i kurczakiem
1
174974
Gość
Kupiłam takiego zielonego ananasa, innego nie było. Warto takiego już jeść?
W ogóle jak go przechowywujecie jak zaczynacie go jeść i tak przez parę dni?
W ogóle jak go przechowywujecie jak zaczynacie go jeść i tak przez parę dni?
reklama
1
174974
Gość
A mi w tym roku nie chce się kombinować i dlatego znowu to samo [emoji23] W poniedziałek albo we worek mój ukochany będzie robił domową pizze, tak za nami ostatnio chodziła.No właśnie u nas co roku królował gyros i teraz szukam jakiejś innej równie smaczniej alternatywy