Doskonale Cie rozumiem. A nosisz chociaz ten pierscionek?Ja tez wiedziałam kiedy się oświadczy. Powiedziałam, że jeśli się nie oświadczy do porodu to odchodzę.
Teraz żałuję bo niepotrzebne mi to było ślubu nie chcę, a zamiast pierścionka mógł mi kupić fajną torebkę
reklama
Super :] to do dzielaDziewczyny może jestem nadgorliwa ale.. napisałam dzisiaj rano do mojego gina że temperatura mi nie skoczyła i czy przyjmie mnie jeszcze na usg w tym tygodniu. Napisał o 16 ze o 17.15 mam podjechać. Wchodze a on mowi ze nie chciał już mi pisać że pewnie na usg nic nie będzie. No i mówi ze dla mojego spokoju zrobimy to usg i co????? Pęcherzyk 22mm jest nadal w lewym jajniku!! No ludzie jestem taka szczęśliwa!! Czyli @Migdalove teraz to potwierdzone że będziemy miały w podobym czasie owu
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo filmowo i romantycznie [emoji4]U mnie z zaręczynami bylo to tak: wchodze wieczorem do domku po pracy a tu światła zgaszone świeczki porostawiane wszędzie. Mąż w garniturze stoi z kwiatami a w tle leci piosenka Eda sherana-thinking out loud (wtedy moja ulubiona). Przygotowana byla również kolacja. No trzęsłam się cała.
Super, czyli miałam rację że może się jednak owu opóźni trzymam bardzo mocno kciuki Dobrze że jesteś nadgorliwaDziewczyny może jestem nadgorliwa ale.. napisałam dzisiaj rano do mojego gina że temperatura mi nie skoczyła i czy przyjmie mnie jeszcze na usg w tym tygodniu. Napisał o 16 ze o 17.15 mam podjechać. Wchodze a on mowi ze nie chciał już mi pisać że pewnie na usg nic nie będzie. No i mówi ze dla mojego spokoju zrobimy to usg i co????? Pęcherzyk 22mm jest nadal w lewym jajniku!! No ludzie jestem taka szczęśliwa!! Czyli @Migdalove teraz to potwierdzone że będziemy miały w podobym czasie owu
1
174974
Gość
No lekarz to się popisał [emoji23] Super, bardzo się cieszę że u ciebie również pozytywnie jeśli chodzi o owulacje.Dziewczyny może jestem nadgorliwa ale.. napisałam dzisiaj rano do mojego gina że temperatura mi nie skoczyła i czy przyjmie mnie jeszcze na usg w tym tygodniu. Napisał o 16 ze o 17.15 mam podjechać. Wchodze a on mowi ze nie chciał już mi pisać że pewnie na usg nic nie będzie. No i mówi ze dla mojego spokoju zrobimy to usg i co????? Pęcherzyk 22mm jest nadal w lewym jajniku!! No ludzie jestem taka szczęśliwa!! Czyli @Migdalove teraz to potwierdzone że będziemy miały w podobym czasie owu
Mnie martwi to, że śluz nie jest jak białko jajka, jest mega mikro, ale śluz lekko biały i lepki a nie ciągnący się. Może jutro będzie inny.
www.last.fm/pl/user/Mysiaczek17Mk
Elodia
Fanka BB :)
Ja w biedrze dorwalam zestaw malego chemika za chyba bodajze 50 zl. Moze do najwiekszych nie nalezy ale puzzle dwa opakowania mlodej dokupilam do tego i troche slodkiego i paczuszka gotowa. Skromnie bo skromnie ale jak ma sie kilkanascie osób do obkupienia to tak jest.Co do prezentow, to ja znalazlam na Allegro super zabawki edukacyjne dla mojej siostrzenicy. Zestaw chemika z ze szklem laboratoryjnym, odczynnikami i opisami doswiadczen do wykonania, zestaw do robienia mydelek z odczynnikami i foremkami, oraz zestaw do robienia perfum. I to nie drogie te zabawki. Ponizej 100 zl. Sama bym sie bawila
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodia
wisienka94
No śluz to może sie w godzine zmienić także nie masz co się martwić bo wszystko się może zdarzyćNo lekarz to się popisał [emoji23] Super, bardzo się cieszę że u ciebie również pozytywnie jeśli chodzi o owulacje.
Mnie martwi to, że śluz nie jest jak białko jajka, jest mega mikro, ale śluz lekko biały i lepki a nie ciągnący się. Może jutro będzie inny.
www.last.fm/pl/user/Mysiaczek17Mk
wisienka94
No miałaś racje ! [emoji173]Super, czyli miałam rację że może się jednak owu opóźni trzymam bardzo mocno kciuki Dobrze że jesteś nadgorliwa
reklama
wisienka94
Czy ja wiem czy tak skromnie. Moim zdaniem super prezent!