reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Dziewczyny może jestem nadgorliwa ale.. napisałam dzisiaj rano do mojego gina że temperatura mi nie skoczyła i czy przyjmie mnie jeszcze na usg w tym tygodniu. Napisał o 16 ze o 17.15 mam podjechać. Wchodze a on mowi ze nie chciał już mi pisać że pewnie na usg nic nie będzie. No i mówi ze dla mojego spokoju zrobimy to usg i co????? Pęcherzyk 22mm jest nadal w lewym jajniku!! No ludzie jestem taka szczęśliwa!! Czyli @Migdalove teraz to potwierdzone że będziemy miały w podobym czasie owu :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Super :] to do dziela ;)

U mnie z zaręczynami bylo to tak: wchodze wieczorem do domku po pracy a tu światła zgaszone świeczki porostawiane wszędzie. Mąż w garniturze stoi z kwiatami a w tle leci piosenka Eda sherana-thinking out loud (wtedy moja ulubiona). Przygotowana byla również kolacja. No trzęsłam się cała.

Bardzo filmowo i romantycznie [emoji4]

Dziewczyny może jestem nadgorliwa ale.. napisałam dzisiaj rano do mojego gina że temperatura mi nie skoczyła i czy przyjmie mnie jeszcze na usg w tym tygodniu. Napisał o 16 ze o 17.15 mam podjechać. Wchodze a on mowi ze nie chciał już mi pisać że pewnie na usg nic nie będzie. No i mówi ze dla mojego spokoju zrobimy to usg i co????? Pęcherzyk 22mm jest nadal w lewym jajniku!! No ludzie jestem taka szczęśliwa!! Czyli @Migdalove teraz to potwierdzone że będziemy miały w podobym czasie owu :)

Super, czyli miałam rację że może się jednak owu opóźni:) trzymam bardzo mocno kciuki :D Dobrze że jesteś nadgorliwa:)

No lekarz to się popisał [emoji23] Super, bardzo się cieszę że u ciebie również pozytywnie jeśli chodzi o owulacje. :)
Mnie martwi to, że śluz nie jest jak białko jajka, jest mega mikro, ale śluz lekko biały i lepki a nie ciągnący się. Może jutro będzie inny.

www.last.fm/pl/user/Mysiaczek17Mk

Co do prezentow, to ja znalazlam na Allegro super zabawki edukacyjne dla mojej siostrzenicy. Zestaw chemika z ze szklem laboratoryjnym, odczynnikami i opisami doswiadczen do wykonania, zestaw do robienia mydelek z odczynnikami i foremkami, oraz zestaw do robienia perfum. I to nie drogie te zabawki. Ponizej 100 zl. Sama bym sie bawila ;)
Ja w biedrze dorwalam zestaw malego chemika za chyba bodajze 50 zl. Moze do najwiekszych nie nalezy ale puzzle dwa opakowania mlodej dokupilam do tego i troche slodkiego i paczuszka gotowa. Skromnie bo skromnie ale jak ma sie kilkanascie osób do obkupienia to tak jest.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Wy tu naskrobalyscie kilka stron. A ja tylko godzinke spalam hehe. Co do zaręczyn to u mnie to byla niespodzianka ktorej sie nie spodziewalam a to zbieglo sie z dniem w ktorym zaczelismy staranka. Bo 25 lutego zaczely mi sie plodne w pierwszym.cyklu staranek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

No lekarz to się popisał [emoji23] Super, bardzo się cieszę że u ciebie również pozytywnie jeśli chodzi o owulacje. :)
Mnie martwi to, że śluz nie jest jak białko jajka, jest mega mikro, ale śluz lekko biały i lepki a nie ciągnący się. Może jutro będzie inny.

www.last.fm/pl/user/Mysiaczek17Mk
No śluz to może sie w godzine zmienić :) także nie masz co się martwić bo wszystko się może zdarzyć :)

reklama
Ja w biedrze dorwalam zestaw malego chemika za chyba bodajze 50 zl. Moze do najwiekszych nie nalezy ale puzzle dwa opakowania mlodej dokupilam do tego i troche slodkiego i paczuszka gotowa. Skromnie bo skromnie ale jak ma sie kilkanascie osób do obkupienia to tak jest.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Czy ja wiem czy tak skromnie. Moim zdaniem super prezent! :)

Do góry