reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@StarAnia ja kupiłam niestety ten model. Myślałam, że jest jednak dobry :/ Bo wszyscy naokoło i tak kupują te do jazdy przodem. A Ty jaki polecasz?

Ooo widzę, że podzielone wrażenia po zareczynach jedne z Was się spodziewaly inne nie. Ja niestety wiedziałam i nawet pierścionek kazał mi wybierać :(
Ale nie wiedziałam gdzie i tym mnie zaskoczył :)

@AniaS35 moja siostra ma 12 lat i też mam co roku problem co jej kupić, bo wszystko ma... W tym roku dostanie torebkę "nerkę", piżamę i sukienkę. Jeszcze chciałam jej kupić grę no ale doszłam do wniosku, że tyle chyba wystarczy.

@wisienka94 ojj to chyba będzie Twój szczęśliwy cykl :) Dobrze się zapowiada :p Trochę zawirowań na początku a na koncu niespodzianka :)

reklama
Aggs a gdzie tam. Czasami od święta. Fakt postarał się sprowadził aż ze Szwajcarii ale wolałabym malutki zwykły... jeśli już. Teraz to po ptokach a torebki brak :p
Ale wy chyba ślub planujecie? Tak mi się wydawało w twoich postach czy źle zrozumiałam ?

@Aggs jak teraz Twoje samopoczucie? Szkoda,że nie mozesz przeprowadzic domowej kuracji, ale weekend już niedługo ;) Może weź coś pokroju Fervexu, to szybko stawia na nogi.

Czy ja wiem czy tak skromnie. Moim zdaniem super prezent! :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Moje bejbi jeszcze dzisiaj podpuscilam trochę bo byłyśmy w biedronce i stoimy przy zabawkach i tak niby od niechcenia czy uważa ze ten zestaw chemika to fajna rzecz bo sobie na pudelku czytala opis zestawu to powiedziała ze fajne. No to czyli raczej jej się spodoba.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Aaa i jeszcze czarna torebka taka sportowa bardziej tylko taka malutka bo musi miec w czy legitymację z peką (taka nasza poznańska karta miejska na ktora mozna kase nabic i odbijac bilet przy wejsciu do tramwaju jak sie miesiecznego nie ma, a wole to niz papierowe bileciki ck chwile kupowac, a sama mam miesieczny) no i portfelik.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@StarAnia gratuluję :) Dobrze masz, że ktoś za Ciebie te ciężkie foteliki dźwiga :) A co myslisz o Maxi Cosi AxissFix? Do kiedy tyłem dziecko powinno w nim jeździć?

@wisienka94 może faktycznie owu była, no teścik typowo pozytywny. Obyś szczesliwie się zaskoczyła w tym cyklu :)

@Elodia trzymam kciuki za pracę :) Udanej degustacji likierku :)

@Migdalove ja uwielbiam wino :) A Carlo Rossi polecam jeszcze czerwone słodkie Sweet Red z kostką lodku mniam :)
Ja wypije i wytrawne i pół i słodkie, wódkę też piłam i piwo też, bez soku oczywiście ;)
Ja niestety zaczęłam wcześnie pić alkohol. Papierosa sprobowalam po 18 r.z.
Teraz już wiem jak wyglądasz ;) Może kiedyś wpadnę na Ciebie w mieście to Cie zagadam hehe :)

Co do pierwszej@ to ja dostałam bardzo późno w stosunku do Was, bo miesiąc przed 15 urodzinami :D Może to przez środowisko w którym się wychowywalam i fakty genetyczne, bo mama też późno dostała.

Jadę na ostatnie zakupy przedswiateczne, bo paczki mi nie dojda do jutra, masakra :(

@StarAnia ja kupiłam niestety ten model. Myślałam, że jest jednak dobry :/ Bo wszyscy naokoło i tak kupują te do jazdy przodem. A Ty jaki polecasz?

Ooo widzę, że podzielone wrażenia po zareczynach jedne z Was się spodziewaly inne nie. Ja niestety wiedziałam i nawet pierścionek kazał mi wybierać :(
Ale nie wiedziałam gdzie i tym mnie zaskoczył :)

@AniaS35 moja siostra ma 12 lat i też mam co roku problem co jej kupić, bo wszystko ma... W tym roku dostanie torebkę "nerkę", piżamę i sukienkę. Jeszcze chciałam jej kupić grę no ale doszłam do wniosku, że tyle chyba wystarczy.

@wisienka94 ojj to chyba będzie Twój szczęśliwy cykl :) Dobrze się zapowiada :p Trochę zawirowań na początku a na koncu niespodzianka :)
Fotelik musi być dopasowany do dziecka, samochodu i potrzeb rodziny. Co innego będzie dla drobnego rocznika, co innego dla wyrośniętego roczniaka. Co innego jak rodzice wysocy, a co innego jak niscy. Wiele zależy też od samochodu, jego kubatury, rocznika, schowków w podłodze, isofixu czy ty oraz tego, jak często fotel jest przepinamy :) moja córa jeździ w axkid minikid :)

@Aggs jak teraz Twoje samopoczucie? Szkoda,że nie mozesz przeprowadzic domowej kuracji, ale weekend już niedługo ;) Może weź coś pokroju Fervexu, to szybko stawia na nogi.
Dzieki :) jest ok, psikam sobie do nocha i gardla. Mam w domu tabletki, juz wyprobowane. Wezme je sobie na noc. Okropne sa takie infekcje i przeziebienia, bo nie do konca wiadomo co zrobic.
Ja po poronieniu wole teraz dmuchac na zimne. Nawet podklad zmienilam na mnien chemiczny

reklama
Wróciliśmy z zakupów świątecznych oczywiście z mamą. Jak ja nie lubię z nią zakupów robić... Ale cóż.
Kupiliśmy ananasa tak zdrowotnie na to endometrium. Dzisiaj będziemy sobie działać i może akurat po świętach będzie prezent noworoczny w postaci pozytywnego testu ciążowego.
Zaraz zrobię na szybko spaghetti, zostało mi jeszcze makaronu bezglutenowego to zjem troszkę. :)

Do góry