reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

ranyyy strasznie długo Was nadrabialam.wczoraj tu nie zaglądałam i dziś musiałam przez tyle stron przebrnąć że już nie pamiętam której co miałam napisać[emoji23][emoji23][emoji23] wiem Wisienka to jest straszne że tyle trzeba czekać.czlowiek dowiaduje się że cykl stracony i znowu czekaj prawie miesiąc żeby dzialac..ale przy następnym na pewno będzie owulacja mocno za Ciebie trzymam kciuki. Ania piękna beta gratulowalam mocno jak jeszcze jej nie było i wiedziałam co robię[emoji16] Elodia dziewczyno dużo w życiu przeszłaś.twarda babka jesteś!już teraz to z górki,na pewno dostaniesz tą pracę.spoko że Twój tam pracuje,więc jak podpyta wszystko już będziesz wiedziała.kolezanki nowe witam i o zdrowie pytam[emoji16]a tak serio to było dużo na temat tarczycy.w pierwszą ciążę zaszłam przy Hashimoto nadczynności i wszystko było ok.wiec czasami cuda się zdarzaja:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wiec jestem Kasia. Staram sie o 2 dziecko. Synka rodzilam w kwietniu 2012. Z mezem juz 6 cykli walczymy. U mnie problem z zajsciem w ciaze mam przez pcos i niedoczynnosc tarczycy wraz z hasimoto.

Co do tabelki to prosze Ty mnie dopisz:)
Okej, w tabelce wpisujemy kolejno tak : wiek, następna @, który cykl starań, ile dzieci, imię, miasto. Oczywiście imienia i miasta nie musisz podawać, zrozumiemy. :) Do tabelki dopisze się tak za 15 minut. :)

Okej, w tabelce wpisujemy kolejno tak : wiek, następna @, który cykl starań, ile dzieci, imię, miasto. Oczywiście imienia i miasta nie musisz podawać, zrozumiemy. :) Do tabelki dopisze się tak za 15 minut. :)
Hej. Proszę podajcie link do tej tabelki[emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Raaaaany ile wy naskrobałyście !!
Byliśmy wczoraj u doradcy ogarniać pierwsze dokumenty do banków, dzisiaj wchodzę a tu tyle stron do nadrabiania :D

reklama
Do góry