reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

1513845493-67adc66d65d2d194-aaaaaa.jpeg

Zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny. Pierwszy który w tym cyklu mi wyszedł pozytywny. Ale żeby gin nie widział pęcherzyka dwa dni temu?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tutaj jestem też dla was jeśli chodzi o tabelkę, nie musicie same się męczyć z tabelką. :) Nie każdy ciągle siedzi w Excelu żeby go rozumieć i potrafić z niego korzystać, tu nie ma czego się wstydzić kochane. :) Ostatnio wyszło, że jestem samozwańczym szeryfem staraczkowym, ja tej tabelki pilnuje, jak trzeba dopisuje, zmieniam. Żaden to dla mnie problem. :)

1513845493-67adc66d65d2d194-aaaaaa.jpeg

Zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny. Pierwszy który w tym cyklu mi wyszedł pozytywny. Ale żeby gin nie widział pęcherzyka dwa dni temu?

Dziwne, aczkolwiek trzeba się cieszyć, że test pozytywny i trzeba działać.
Może być tak, że lekarz nie ma wprawy w monitorowaniu cykli...

ranyyy strasznie długo Was nadrabialam.wczoraj tu nie zaglądałam i dziś musiałam przez tyle stron przebrnąć że już nie pamiętam której co miałam napisać[emoji23][emoji23][emoji23] wiem Wisienka to jest straszne że tyle trzeba czekać.czlowiek dowiaduje się że cykl stracony i znowu czekaj prawie miesiąc żeby dzialac..ale przy następnym na pewno będzie owulacja mocno za Ciebie trzymam kciuki. Ania piękna beta gratulowalam mocno jak jeszcze jej nie było i wiedziałam co robię[emoji16] Elodia dziewczyno dużo w życiu przeszłaś.twarda babka jesteś!już teraz to z górki,na pewno dostaniesz tą pracę.spoko że Twój tam pracuje,więc jak podpyta wszystko już będziesz wiedziała.kolezanki nowe witam i o zdrowie pytam[emoji16]a tak serio to było dużo na temat tarczycy.w pierwszą ciążę zaszłam przy Hashimoto nadczynności i wszystko było ok.wiec czasami cuda się zdarzaja:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje Kochana [emoji173] takie słowa zawsze pomagają mi się podnieść

Dziwne, aczkolwiek trzeba się cieszyć, że test pozytywny i trzeba działać.
Może być tak, że lekarz nie ma wprawy w monitorowaniu cykli...
Myśle że może były jakieś tam małe pęcherzyki ale u mnie zawsze jest problem ze znalezieniem jajników. Musi się naszukać i mówi zawsze że mam je pochowane :)

Ja tutaj jestem też dla was jeśli chodzi o tabelkę, nie musicie same się męczyć z tabelką. :) Nie każdy ciągle siedzi w Excelu żeby go rozumieć i potrafić z niego korzystać, tu nie ma czego się wstydzić kochane. :) Ostatnio wyszło, że jestem samozwańczym szeryfem staraczkowym, ja tej tabelki pilnuje, jak trzeba dopisuje, zmieniam. Żaden to dla mnie problem. :)
Kochana nasza jesteś mega!! [emoji173]

Ogólnie powoli robi mi się zły humor. :( Na dworze pada, błoto, w piecu nie chce się rozpalić, zimno w domku... Kaszel mnie męczy, jeszcze nie mam pojęcia co by tu na śniadanie zjeść...

reklama
@Migdalove, ja się usunęłam z tabelki, pewno to moja wina:rolleyes: wybacz, że namieszałam. Bardzo proszę, w takim razie, żebyś Ty mnie usunęła. Dziękuję :laugh2:

@atjodla, hej:biggrin2: Działaj prężnie!
Ja się leczę na tarczycę od 8 lat, w pierwszej ciąży miałam nieuregulowana miałam problemy z donoszeniem, zaszłam szybciutko. W drugiej ciąży też nikt jakoś specjalnie nie przykładał się do niedoczynności więc już w ciąży sama poszłam do endo i poszło, a w trzeciej od pierwszej myśli o tym, że chcemy dzidziusia od razu do endo pierwsze brałam się za tarczyce, ładnie mnie wyrównali i ciąża bardzo fajna. Zdecydowanie polecam przed ciążą sie za to brać.
Ok, już nie ma cię na liście. ;)

@Kasienka3b będziesz na pierwszym miejscu w tabelce za właśnie @mamunia86 , żeby tabelka się nie wywróciła. :)

Do góry