Ale mialas prze...e... wspolczuje. Nie dziwie sie ze stracilas motywacje. Ale i tak mozesz dzieciaczkow uczyc [emoji6] pospiewasz z nimi itsy bitsy spider i head and shoulders i bedzie. Teraz ludzie juz 3 latki posylaja na angielskiNieee....na 3 roku juz pisalam prace licencjacką ale przez psychiczne nękanie i zabieranie mi dziecka z rąk bo mialam sie uczyc a nie zajmowac dzieckiem, stracilam motywację i przerwalam studia. A wtedy oprocz dziecka roznosilam ulotki po 10 godzin dziennie a dodatkowo studia prawie w kazdy weekend to i dziecko prawie w ogóle mnie nie widzialo. Fizycznie i psychicznie nie umialam tego pogodzic. A jak juz potem chcialam wrocic na studia to jak sobie podliczylam koszta jakie bym musiała wylozyc na powrot na uczelnię to bylo ponad moje możliwości finansowe wtedy. A twraz po ośmiu latach od przerwania studiow najzwyczajniej w swiecie mi się nie chce. Sporo pozapominalam i musialabym zacząć wszystko od początku.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
reklama
Elodia
Fanka BB :)
Zobaczę czy wszystko będę w stanie pogodzić. Bo jednak bardziej mi zależy na stalej umowie albo w ogole umowie o pracę w jakims miejscu. Najlepiej magazyn bo w takim miejscu czuje sie najlepiej. A kiedys korków udzielama ale to jak w ciąży jeszcze bylam.Ale mialas prze...e... wspolczuje. Nie dziwie sie ze stracilas motywacje. Ale i tak mozesz dzieciaczkow uczyc [emoji6] pospiewasz z nimi itsy bitsy spider i head and shoulders i bedzie. Teraz ludzie juz 3 latki posylaja na angielski
Jak bedziesz na l4 w ciazy wlasnie mam na mysli te korki.
Elodia
Natyyy
Aktywna w BB
Witam się 23 dc
Rzadko się udzielam, ale cały czas was podczytuje. Jak tylko w pracy mam wolną chwilę to pierwsze co to sprawdzam co tam słychać na forum a jak wiem,że któraś ma testować to rano sprawdzam jaki jest rezultat
@StarAnia gratulacje rośnijcie sobie zdrowo
@Elodia nie martw się tak na pewno dostaniesz tą pracę
@Migdalove piękne profilowe śliczna dziewczyna jesteś
A u mnie dziś rano wystąpiło jednorazowe brązowe plamienie przy podcieraniu i czuję dziś cały dzień ciągnięcie prawego jajnika tak, że aż mam promieniowanie do uda. Nigdy tak nie miałam a tym bardziej przed @. Jestem przygotowana na to, że pewnie ta wredota na dniach do mnie zawita
Rzadko się udzielam, ale cały czas was podczytuje. Jak tylko w pracy mam wolną chwilę to pierwsze co to sprawdzam co tam słychać na forum a jak wiem,że któraś ma testować to rano sprawdzam jaki jest rezultat
A u mnie dziś rano wystąpiło jednorazowe brązowe plamienie przy podcieraniu i czuję dziś cały dzień ciągnięcie prawego jajnika tak, że aż mam promieniowanie do uda. Nigdy tak nie miałam a tym bardziej przed @. Jestem przygotowana na to, że pewnie ta wredota na dniach do mnie zawita
ewelinka10425
Moje plamienia to takie różowe, bardziej jakby smużki krwi były w śluzie...
A coś o mnie w styczniu kończę 26 lat, mam 15 miesięcznego synka o którego staraliśmy się 8 cykli. Udało się naturalnie, używaliśmy tylko żelu concive plus boję się że przez te plamienia może nie być też łatwo z drugą ciąża, chyba będę musiała się przed rozpoczęciem starań wybrać jeszcze do ginekologa :/
A coś o mnie w styczniu kończę 26 lat, mam 15 miesięcznego synka o którego staraliśmy się 8 cykli. Udało się naturalnie, używaliśmy tylko żelu concive plus boję się że przez te plamienia może nie być też łatwo z drugą ciąża, chyba będę musiała się przed rozpoczęciem starań wybrać jeszcze do ginekologa :/
Natyyy
Aktywna w BB
Być może, ale wolę nastawiać się, że @ przyjdzie i jak coś to później pozytywnie się zaskoczyć niż rozczarować@Natyyy być może. Zobaczymy. Teraz przynajmniej wychodzi moja nerwica. Wiekszosc dnia rozwolbieniw bo sie dobijalam mysla ze nie dzwonili jeszcze.
A to twojw plamienie to moze implantacyjne?
Elodia
reklama
1
174974
Gość
Dziękuję, bardzo mi miło. Co do ciągnięcia jajnika to mnie od wczoraj lewy, ale może to na owu.Witam się 23 dc
A u ciebie może to implantacyjne? Oby, życzę Ci pozytywnego testu!