reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hejka. Chciała bym dołączyć mam 16 mc synka staramy się o drugie jak wszystko pójdzie dobrze to nasz mały miś skończy 2 jak ja urodze Miś jest wymagający ale nie aż tak strasznie chyba że marudny bo mu zeby wychodzą wtedy dajemy się mu żeby sam wyciszyl
Hej! :) Zapraszam Cię do naszej tabelki tnij.at/starania2018 . :)

reklama
@Migdalove super kreseczka ciemnieje :) Mocne kciuki za pozytywny test ciążowy w tym cyklu :*

Dziewczynki dzisiaj jedziemy do doradcy pierwsze papiery wypełniać jutro zostaną zaniesione do banku a my jutro najprawdopodobniej spisujemy umowę przedwstępną !!
Dzięki, może w styczniu będziemy mieli niespodziankę na nowy rok. :) No i nowe postanowienia powstaną. :D
Za wasze sprawy dotyczące mieszkania również trzymam bardzo mocno kciuki. <3

Dziwnie wygląda nasza tabelka, coś się stało, przyczyn nie znam
upload_2017-12-20_12-35-19.png

Czy wszystko się zgadza wam? Miejsca są pozamieniane...

EDIT
Przywróciłam poprzednią wersję :
upload_2017-12-20_12-41-22.png

Załączniki

• upload_2017-12-20_12-35-19.png
    upload_2017-12-20_12-35-19.png
    24,9 KB · Wyświetleń: 162
  • upload_2017-12-20_12-41-22.png
    upload_2017-12-20_12-41-22.png
    25,7 KB · Wyświetleń: 167
U mnie dziś 15dc i tempka nie skoczyła. Chyba jednak nie pękł ten pecherzyk [emoji20]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Głowa do góry kochana na calym świecie jest tysiące kobiet ktore zaszly w ciążę po stwierdzeniu przez ginekologa ze owulacji nie bedzie lub nie bylo także no ... Miej nadzieje odpuść to mierzenie temperatury i ciesz się dniami przedświątecznymi ja trzymam Bardzo!❤❤️bardzo mocno kciuki by jednak ten cykl przyniósł ci cos dobrego !

@Migdalove kreseczka pięknie ciemnieje wiec pewnie jutro albo w piątek będzie już pozytyw

@encirclebe super ze wszystko tak szybko się dzieje już niedługo będziecie w nowym mieszkanku

@atjodla witaj opowiedz nam coś o sobie ile masz lat ile się już staracie ? No i pięknych dwóch kreseczek życzę

@StarAnia czekamy z niecierpliwością na piękna betę;*

Ja dziś 16dc jak ten cza po owu się dłuży dobrze ze między czasie święta to może jakiś zleci i głowa trochę odpocznie od ciągłego doszukiwania się objawów ciążowych ehhh. Lece do pracy ostatni dzień w tym Roku ;) Miłego popołudnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Głowa do góry kochana na calym świecie jest tysiące kobiet ktore zaszly w ciążę po stwierdzeniu przez ginekologa ze owulacji nie bedzie lub nie bylo także no ... Miej nadzieje odpuść to mierzenie temperatury i ciesz się dniami przedświątecznymi ja trzymam Bardzo!❤❤️bardzo mocno kciuki by jednak ten cykl przyniósł ci cos dobrego !
Nie mierzę tempki, tylko testy robię od wczoraj. A robie je tylko po to by wiedzieć czy brać leki czy nie. :) Bo skoro będzie owulacja to po co brać leki, które są stosowane przy cyklach bezowulacyjnych. :)
Dziękuję za słowa otuchy, każde się przydadzą, zawsze się cieplej na serduchu robi. :)

Głowa do góry kochana na calym świecie jest tysiące kobiet ktore zaszly w ciążę po stwierdzeniu przez ginekologa ze owulacji nie bedzie lub nie bylo także no ... Miej nadzieje odpuść to mierzenie temperatury i ciesz się dniami przedświątecznymi ja trzymam Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno kciuki by jednak ten cykl przyniósł ci cos dobrego !
Najlepsze jest to ze właśnie ginekolog stwierdzil że owulacja wystąpila a ja wierze w tą temperature jak wariatka heh :) jak będzie jutro skok to przestaje mierzyć do dnia @ a jeśli nie to nie przestane :) dziekuje za kciukasy [emoji7]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry