reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

O matko to co to za szkoła? Masakra :D Ja w życiu tyle bym nie wysiedziala w szkole, praca to co innego, chociaż coś robisz a tak na zaocznych to tak wieje nudą że szok.

Link do: Lista.xlsx
Wyższa Szkoła Języków Obcych w Poznaniu
Zaoczna filologia angielska. Aaa zajecia nie byly ciagiem bo zarówno w sobotę, jak i w niediele mieliśmy jedno okienko. No ale to bylo prawie dekadę temu. Nie wiem jak jest teraz. Może coś się tam zmieniło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Wyższa Szkoła Języków Obcych w Poznaniu
Zaoczna filologia angielska. Aaa zajecia nie byly ciagiem bo zarówno w sobotę, jak i w niediele mieliśmy jedno okienko. No ale to bylo prawie dekadę temu. Nie wiem jak jest teraz. Może coś się tam zmieniło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Chyba że to wyższa. Myślę, że zależy od tego do której placówka sobie ustali godzinę. W zaku w Lo i policealnej jest do 18 chyba, w cosinusie max do 17.

Chyba że to wyższa. Myślę, że zależy od tego do której placówka sobie ustali godzinę. W zaku w Lo i policealnej jest do 18 chyba, w cosinusie max do 17.

Jak potem probowalam w cosinusie na policelnej to chyba do 15 czy 1y najdluzej mialam zajecia. Ale te studia zaoczne to masakra byla z godzinami. I jeszcze czasami na egzaminy zamiast w weekend to musielismy w srosku tygodnia przyjezdzac

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dlatego ja na studia chce iść na dzienne.

No i prawidlowo.

Dziewczyny moje dziecko dostalo ocenę z prezentacji z techniki xD szosteczka dla mamusi wpadla xD ale z tego leję. A mloda nawet slajdu nie wstawila ani mi nie pomogla. Ale skoro jej sie wczoraj na ostatnią chwilę przypomnialo to co mialam zrobic....poltorej godziny robienia i poszlooooo.... Ale sie usmialam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

W ogóle ja jestem dopiero na 1 semestrze LO, no już zaraz drugi i już martwię się o maturę [emoji23] bo co rusz zmiany tych matur, wszystkiego będę musiała sie w domu nauczyć sama. A na te studia co chce iść to akurat rozszerzenia są spoko jak dla mnie bo polski, język obcy no to angielski i dwa do wyboru to ja chce wos i biologię. A wybrać się chce na edukację wczesnoszkolną a później na filologię polską II stopnia.

No i prawidlowo.

Dziewczyny moje dziecko dostalo ocenę z prezentacji z techniki xD szosteczka dla mamusi wpadla xD ale z tego leję. A mloda nawet slajdu nie wstawila ani mi nie pomogla. Ale skoro jej sie wczoraj na ostatnią chwilę przypomnialo to co mialam zrobic....poltorej godziny robienia i poszlooooo.... Ale sie usmialam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

No to gratuluję [emoji323] [emoji23] Mi też mam kiedyś pomagała jak na ostatnią chwilę coś sobie przypomniałam ale zazwyczaj sama wszystko robiłam a mama mi materiały szykowała. No wtedy nie było prezentacji na technikę [emoji23] Lubiłam plastyke i technikę w gimnazjum na technice uczyliśmy się gotować. :)

No i prawidlowo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

No to gratuluje szosteczki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W ogóle ja jestem dopiero na 1 semestrze LO, no już zaraz drugi i już martwię się o maturę [emoji23] bo co rusz zmiany tych matur, wszystkiego będę musiała sie w domu nauczyć sama. A na te studia co chce iść to akurat rozszerzenia są spoko jak dla mnie bo polski, język obcy no to angielski i dwa do wyboru to ja chce wos i biologię. A wybrać się chce na edukację wczesnoszkolną a później na filologię polską II stopnia.

No matura się co chwila zmienia. Już nie nadążam. Ja studiuje dziennie jak narazie. Nie wiem jak będzie jak bede w ciąży. Ale 5ty rok mam nadzieje że nie będzie dużo zajęć. Jestem na kierunku ekonomia, specjalność analityka gospodarcza. No plan w tym semestrze w miarę fajny także nie narzekam. Zaraz sesja i zaczynamy kolejny. Mam zamiar się bujać po uczelni jeszcze w tym roku z brzusiem!! Hehe

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry